Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια έκπληξη: Οι Ιάπωνες «ξέραναν» την Κολομβία και βλέπουν πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-19 16:53:00

Τεράστια έκπληξη: Οι Ιάπωνες «ξέραναν» την Κολομβία και βλέπουν πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Τεράστια έκπληξη: Οι Ιάπωνες «ξέραναν» την Κολομβία και βλέπουν πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησαν με 2-1 και τρέλαναν κόσμο!

Ακόμα μία μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού η Ιαπωνία κέρδισε την Κολομβία με 2-1!

Η έκβαση της αναμέτρησης διαγράφηκε ουσιαστικά από το 3ο λεπτό, όταν ο Κάρλος Σάντσες υπέπεσε σε πέναλτι και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. 

Ο μέσος της Εσπανιόλ σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, ενώ αυτή κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, αποβλήθηκε και ο Καγκάβα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ στο 6' για την Ιαπωνία.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα της Ιαπωνίας δεν ήταν τόσο εμφανές στο πρώτο μέρος, καθώς η Κολομβία δεν επηρεάστηκε και πίεσε αρκετά για την ισοφάριση και το κατάφερε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιντέρο στο 39' (ο Καβασίμα μπλόκαρε, αλλά η μπάλα είχε περάσει την γραμμή).

Παρόλα αυτά, το δεύτερο μέρος ανήκε αποκλειστικά στην Ιαπωνία, η οποία δεν ήθελε να αφήσει ανεκμετάλλευτο το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Αφού έκλεισε την Κολομβία στα "καρέ" της, έφτασε στο νικητήριο γκολ με κεφαλιά του Οσάκο στο 73'.

Με αυτή τη νίκη η Ιαπωνία έβαλε "φωτιά" στον 8ο όμιλο και σε περιπέτειες την Κολομβία, η οποία πριν αρχίσει η διοργάνωση ήταν το φαβορί για να προκριθεί.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Oσπίνα, Μουρίγιο, Αρίας, Κ. Σάντσες, Φαλκάο, Κουαδράδο (31' Μπάριος), Λέρμα, Μοχίκα, Κιντέρο (59' Χάμες Ροδρίγκες), Ισκιέρδο (70' Μπάκα), Ντ. Σάντσες. 

Ιαπωνία (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Σότζι, Ναγκατόμο, Σιμπασάκι (80' Γιαμαγκάτσι), Χαραγκούτσι, Καγκάβα (69' Χόντα), Ινούι, Οσάκο (85' Οκαζάκι), Χασέμπε, Σακάι, Γιοσίντα. 

Δείτε τα γκολ του ματς:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags