Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο «δυνατό» όνομα για την επίθεση του Παναθηναϊκού – Δύσκολη περίπτωση, αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-14 01:54:00

Νέο «δυνατό» όνομα για την επίθεση του Παναθηναϊκού – Δύσκολη περίπτωση, αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέο «δυνατό» όνομα για την επίθεση του Παναθηναϊκού – Δύσκολη περίπτωση, αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι κυνηγούν κάτι καλό για το Νο9.

Σε αναζήτηση μίας δυνατής μεταγραφής για την θέση του επιθετικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και για αυτό άλλωστε ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Αγγλία, ώστε να κάνει κάποιες επαφές με ομάδες και μάνατζερ.

Από αυτό το ταξίδι προέκυψε και ένα νέο όνομα, καθώς σύμφωνα με το Sport24 Radio 103,3, οι Πράσινοι έχουν στην λίστα τους για την επίθεση τον 21χρονο διεθνή Σκωτσέζο Στίβεν Φλέτσερ.

Ο γεννημένος στις 26/03/1987 επιθετικός ανήκει στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ που αγωνίζεται στην Championship αλλά στο πρόσφατο παρελθόν έχει παίξει τόσο στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Μαρσέιγ όσο και στην Premier League με την Σάντερλαντ, την Γουλβς και την Μπέρνλι ενώ έχει ξεκινήσει τη καριέρα του από τη Χιμπέρνιαν.

Ο Φλέτσερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, η Σέφιλντ δεν έχει πρόβλημα να το «σπάσει» χωρίς να ζητήσει αποζημίωση, αλλά η υπόθεση είναι δύσκολη, καθώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τα βρει με τους Άγγλους ως προς την κάλυψη του συμβολαίου του Φλέτσερ, τουλάχιστον για την εφετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά, όπως σας μετέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Sportdog.gr, στις σχετικές συζητήσεις των Δώνη – Νταμπίζα – Πιεμπονγκσάντ, είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση να δαπανήσουν για τη μεταγραφή του επιθετικού, μέχρι και 500.000 ευρώ!

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags