Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για Παναθηναϊκό και Κόντε!
| 2018-07-14 22:27:00

Ψάχνει μπαμ ο Παναθηναϊκός με μεγάλο γκολτζή – Τα «σπρώχνει» για να φέρει τον… εκλεκτό του ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
Ψάχνει μπαμ ο Παναθηναϊκός με μεγάλο γκολτζή – Τα «σπρώχνει» για να φέρει τον… εκλεκτό του ΠΑΟΚ!

Θα ανέβει επίπεδο με την… καψούρα του Δώνη το Τριφύλλι.

Για τη μεταγραφή του παίκτη που θα φορέσει την φανέλα με το 9 και θα σηκώσει όλο το βάρος της επίθεσης δίνουν προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό και για αυτό άλλωστε έγινε και το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στην Αγγλία.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Τριφυλλιού, στις συζητήσεις που είχε με τον Γιώργο Δώνη, αποφάσισαν από κοινού να δώσουν το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ για την θέση του σέντερ φορ, καθώς θεωρούν πως αν βρουν έναν έμπειρο παίκτη που θα έχει… εύκολο το γκολ, θα τους βοηθήσει πάρα πολύ τη σεζόν που έρχεται, στην οποία θα αναγκαστούν να παρουσιάσουν έναν Παναθηναϊκό με πάρα πολλά πιτσιρίκια.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν προέκυψε το όνομα του Στίβεν Φλέτσερ, ενός πολύ καλού αλλά και πολύ ακριβού φορ για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού που τρέχουν τα μεταγραφικά, ωστόσο τα χρήματα είναι πάρα πολλά και για αυτό οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα ελάχιστες.

Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο παίκτης έχει να λαμβάνει για την επόμενη διετία το ποσό των 1,7 εκατ. ευρώ καθαρά, χρήματα που, φυσικά, δεν μπορεί να καλύψει η ελληνική ομάδα. Επομένως, θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, όσον αφορά το μεγάλο συμβόλαιο του Σκωτσέσου επιθετικού, ο οποίος πάντως ψάχνει μία ομάδα για να… αναγεννηθεί!

Και ξαφνικά… Κόντε!

Ένα όνομα που παραμένει στην λίστα του Παναθηναϊκού για την θέση του επιθετικού, είναι αυτό του Πέδρο Κόντε, ο οποίος αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη, ενώ όλα δείχνουν πως έχει… ξεμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και κάπως έτσι φούντωσαν ξανά οι φήμες.

Ο Ισπανός φορ μετά την εξαιρετική περσινή του σεζόν στα Γιάννινα, έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω και χάλασαν την σχεδόν κλεισμένη συμφωνία. Στον Δικέφαλο θεώρησαν πως χρειάζονται κάτι καλύτερο και έτσι… τίναξαν στον αέρα το deal, με συνέπεια ο παίκτης να μείνει χωρίς ομάδα, καθώς και οι συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ και την ομάδα από την Αραβία έχουν «παγώσει», αν όχι χαλάσει οριστικά.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Κόντε αρέσει πάρα πολύ στον Δώνη, οι Πράσινοι θα μπορούσαν να δώσουν πλέον τα χρήματα που θέλει ο ΠΑΣ και ο ίδιος ο παίκτης, λιγότερα από όσα χρειάζονται για τον δανεισμό του Φλέτσερ, καθώς έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουλίου και οι απαιτήσεις τους έχουν πέσει σημαντικά!

Οι δύο μικροί που αρέσουν, αλλά δεν… τρελαίνονται να έρθουν

Τις περιπτώσεις των Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Θοδωρή Πολιτάκη εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αριστερού μπακ στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή προβάδισμα για να ντυθεί στα πράσινα έχει ο πρώτος, ο οποίος είναι 21 ετών και ανήκει στην αγγλική Μπρέντφορντ. Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν θα πρόκειται για δανεισμό του παίκτη ή κανονική μεταγραφή. Πέραν της Μπρέντφορντ, ο Χατζηθεοδωρίδης έχει περάσει και από την ομάδα Νέων της Άρσεναλ αλλά και από την Τσέλτεναμ. Όσο για τον Πολιτάκη, ανήκει στις Ακαδημίες της γερμανικής Χοφενχάιμ, είναι διεθνής με την ομάδα Νέων της Γερμανίας και αγωνίζεται και αυτός στη θέση του αριστερού μπακ.

Πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, κανείς από τους δύο πιτσιρικάδες δεν… τρελαίνεται να φύγει από την ομάδα του με κανονική μεταγραφή για να έρθει στον «νεανικό Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κώστας Γκόντζος: Με αυτές τις μεταγραφές θα παλέψει να μην πέσει ο ΠΑΟ - Τότε θα έχουμε εξελίξεις στο διοικητικό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags