Facebook Pixel «Χοντρό» παιχνίδι στην πλάτη της ΑΕΚ με δύο βασικούς - Ποιος κάνει κόλπα - «Αρπάζει» ο Τίγρης
| 2018-08-03 22:15:00

«Χοντρό» παιχνίδι στην πλάτη της ΑΕΚ με δύο βασικούς - Ποιος κάνει κόλπα - «Αρπάζει» ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Χοντρό» παιχνίδι στην πλάτη της ΑΕΚ με δύο βασικούς - Ποιος κάνει κόλπα - «Αρπάζει» ο Τίγρης

Νέα επεισόδια με συμβόλαια, το «καθαρίζει» ο Μελισσανίδης.

Στην ΑΕΚ έχει επαναφερθεί δυναμικά η συζήτηση για τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών. Όλως τυχαίως οι παίκτες που θα κληθούν να υπογράψουν επέκταση της συμφωνίας, βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων. Πρόσφατα αναπαράχθηκαν σενάρια για τον Μπακασέτα και τον Γαλανόπουλο, οι οποίοι περιμένουν νεύμα από τη διοίκηση για να μιλήσουν για το μέλλον τους στην ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Οι περιπτώσεις τους θυμίζουν πολύ την υπόθεση του Αντρέ Σιμόες, για τον οποίο ακούστηκε ότι τον θέλει η Μπριζ. Είναι ηλίου φαεινότερο, βεβαίως, ότι στην ΑΕΚ θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες, ώστε να μην τους χάσουν ως ελεύθερους, όπως ο Γιόχανσον.

Εδώ όμως φαίνεται ότι παίζεται και ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, αφού για τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει πρόταση από κάποιο σύλλογο, άρα και... λόγος ανησυχίας για την Ένωση.

Το ενδιαφέρον ,με απλά λόγια, δεν αποκλείεται να λειτουργεί σαν μέτρο πίεσης στη διοίκηση του συλλόγου. Μόνο που στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν... μασάει από τέτοια κόλπα και το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις. Στην Ένωση, πάντως, έχουν πολύ καλή συνεργασία με τον Παστορέλο, τον μάνατζερ του Μπακασέτα με αυτόν όμως που έχουν πολύ καλές σχέσεις είναι με τον συνεργάτη του, Καβαλιέρε, ο οποίος έφερε στους κιτρινόμαυρους τον Λιβάγια και τον Τσόσιτς.

Το σίγουρο είναι, ότι η κουβέντα για τις ανανεώσεις θα αναθερμανθεί μετά τα ματς με τη Σέλτικ. Το έχουν ξεκαθαρίσει άλλωστε στην ΑΕΚ, ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τέτοια ζητήματα, πριν τους δύο αγώνες με τους Σκωτσέζους.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags