Facebook Pixel Απίθανο όνομα για Παναθηναϊκό - Ποιος τον «φέρνει» - «Ξηλώνεται» ο Αλαφούζος;
| 2018-08-11 15:00:00

Απίθανο όνομα για ΠΑΟ - Ποιος τον «φέρνει» - «Ξηλώνεται» ο Αλαφούζος ή το πρώτο «δώρο» Παϊρόζ;

του Νίκου Στεργίου
Απίθανο όνομα για ΠΑΟ - Ποιος τον «φέρνει» - «Ξηλώνεται» ο Αλαφούζος ή το πρώτο «δώρο» Παϊρόζ;

Ψάχνεται όλη η πιάτσα. Παίζει τέτοια μεταγραφάρα;

Σα βόμβα έσκασε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού το όνομα του Καμίλ Γκροσίτσκι. Ο 30χρονος Πολωνός εξτρέμ της Χαλ θεωρείται top παίκτης και σίγουρα πρόκειται για μία σούπερ μεταγραφή για τους «πράσινους».

Βέβαια, προκαλεί μεγάλες απορίες πώς το Τριφύλλι μπορεί να ασχολείται με μία τόσο ακριβή περίπτωση παίκτη. Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην αγγλική ομάδα, κάτι που σημαίνει πως μαζί με την εφορία στοιχίζει για μια ελληνική ομάδα κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Δηλαδή, περίπου το 40% του -μεικτού- κόστους όλης της φετινής ομάδας του Παναθηναϊκού!

Το βασικό ερώτημα, λοιπόν, είναι πώς μπορεί το Τριφύλλι να πληρώσει έναν τέτοιο παίκτη. Γιατί δε μοιάζει πιθανό ούτε η Χαλ να βάλει πλάτη για να παραχωρήσει έστω δανεικό έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του (βλέπε Μονπελιέ), ούτε, όμως, και ο Γιάννης Αλαφούζος να μπει στη διαδικασία πάνω που έχει ισοσκελίσει το μπάτζετ να κάνει μία τόσο μεγάλη υπέρβαση.

Όσον για τον Πολωνό άσο, προφανώς και δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει το κασέ του, όταν έχει στα χέρια του προτάσεις ακόμα και από την Αραβία, για να παίξει στην Ελλάδα δίπλα στον… Ρεγκάκο, ενώ ελέγχεται αν ο ίδιος είναι ενήμερος για τη συγκεκριμένη προοπτική.

Το φοβερό, πάντως, στην υπόθεση είναι όντως το συγκεκριμένο όνομα «παίζει» για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι τη μεταγραφή χειρίζεται αποκλειστικά ο Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Βέβαια, ο παίκτης δεν ανήκει στον διάσημο μάνατζερ, οπότε δε θα μπορούσε να καλυφθεί το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής από τον ίδιο. Και πάλι, δηλαδή, υπάρχει το ερώτημα πώς θα πληρωθεί ένας τόσο ακριβός παίκτης, ακόμα κι αν δουλεύει την περίπτωσή του ο διάσημος Πίνι Ζάχαβι.

Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι θα μπορούσε η συγκεκριμένη κίνηση να ήταν το πρώτο «δώρο» του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκού και μια ένδειξη ότι είναι αυτός που αναλαμβάνει προσεχώς τα ηνία της ομάδας, ωστόσο δεν προκύπτει από πουθενά ότι έρχεται αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, παρόλο που ο επίδοξος σωτήρας του Τριφυλλιού βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags