Facebook Pixel Τρελό παιχνίδι για το... θηρίο - Τι «λέει» ο Ουζουνίδης - Πάει για μεγαλύτερο «μπαμ» ο Τίγρης
| 2018-08-20 23:10:00

Τρελό παιχνίδι για το... θηρίο - Τι «λέει» ο Ουζουνίδης - Πάει για μεγαλύτερο «μπαμ» ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελό παιχνίδι για το... θηρίο - Τι «λέει» ο Ουζουνίδης - Πάει για μεγαλύτερο «μπαμ» ο Τίγρης

H αλήθεια για τη μεταγραφή του χαφ, πού ποντάρει η ΑΕΚ.

Το όνομα του Τζον Αγκού έχει επιστρέψει δυναμικά τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ο Νιγηριανός μέσος είναι φευγάτος από την Μπερ Σεβά, ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του sportdog.gr από το Ισραήλ, η Ένωση δεν έχει επανέλθει ακόμα για τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα της.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η εμπλοκή του ονόματος της Ένωσης για τον θηριώδη χαφ, που κατά το παρελθόν είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, μάλλον αποτελεί επικοινωνιακό παιχνίδι του μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος θέλει να πιέσει την Μπερ Σεβά να πουλήσει τον έμπειρο άσο με ένα συγκεκριμένο ποσό.

Βέβαια, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 30χρονος μέσος βρίσκεται όντως μέσα στις επιλογές των Κιτρινόμαυρων, καθώς είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στα αγωνιστικά κριτήρια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ωστόσο, δεν είναι σε καμία περίπτωση πρώτη επιλογή και δεδομένα για να προχωρήσει θα πρέπει να μείνουν πίσω οι επιλογές που βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα του συλλόγου, αλλά και η Μπερ Σεβά να μειώσει κατά πολύ τις αρχικές απαιτήσεις της, που έφταναν τα 2 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη μεταγραφή θα τρέξει για την Ένωση μετά το πρώτο ματς απέναντι στη Βίντι, όταν και στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι θα μπορούν να δελεάσουν τους υποψήφιους στόχους με την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags