Facebook Pixel Άφωνοι στο Ρέντη με Μαρτίνς, τι έκανε στον Γκιγέρμε - «Πανικός» στους ρεπόρτερ, εξελίξεις με «τελειωμένους»
| 2018-09-19 13:11:00

Άφωνοι στο Ρέντη με Μαρτίνς, τι έκανε στον Γκιγέρμε - «Πανικός» στους ρεπόρτερ, ποιοι «γυρίζουν»

του Παναγιώτη Νικολάου
Άφωνοι στο Ρέντη με Μαρτίνς, τι έκανε στον Γκιγέρμε - «Πανικός» στους ρεπόρτερ, ποιοι «γυρίζουν»

Δεν αφήνει τίποτα κάτω ο Πορτογάλος. Διαβάστε γιατί ψάχνονται όλοι.

Το γεγονός ότι ο Γκιγέρμε δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν κάτι που στεναχώρησε τον Βραζιλιάνο. Ο παίκτης ετοιμαζόταν να περάσει στον αγώνα για να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε τελευταία στιγμή την αλλαγή του και πέρασε στο παιχνίδι τον Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος διαθέτει πιο πολλά επιθετικά χαρίσματα. Μια απόφαση, βεβαίως, που τον δικαίωσε 100%, μιας και ο Ισραηλινός ήταν ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ στις καθυστερήσεις.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος ήθελε σαν τρελός να παίξει κι όταν πήρε την εντολή να επιστρέψει στον πάγκο, δεν έκρυψε τη σταναχώρια του. Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε, ο Κριστιάν Καρέμπε ήταν αυτός που έσπευσε να τον… καλμάρει. Προφανώς το όλο σκηνικό υπέπεσε στην αντίληψη του προπονητή, ο οποίος, όπως διέρρευσε, είχε τετ α τετ μαζί του στην προπόνηση. Δεν έγινε γνωστό τι είπε ο Πορτογάλος στον Γκιγέρμε, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να του εξήγησε τους λόγους που δεν τον χρησιμοποίησε.

Εξάλλου, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει αλλεπάλληλες κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη. Μιλάει πολύ συχνά ξεχωριστά σε κάθε παίκτη κι αυτό το κάνει φανερά μπροστά σε όλους, χωρίς να κρύβεται για να δημιουργεί… κλίμα. Έτσι επιχείρησε να διευθετήσει και το «θέμα» που δημιουργήθηκε με τον Βραζιλιάνο, προκειμένου να μην πάρει άλλη διάσταση.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε γράψει πολλές φορές ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει κερδίσει τα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή και κανένας παίκτης δεν έχει παράπονο μαζί του.

Πόσες αλλαγές θα κάνει;

Στο μεταξύ, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιο θα είναι το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς αύριο απέναντι στην Μπέτις. Όλοι γράφουν για αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο για τα πρόσωπα που θα βγουν και θα μπουν στην 11άδα. Η πιο ασφαλής «πρόβλεψη» από το Ρέντη, σύμφωνα και με τις δοκιμές του Πορτογάλου, αναφέρει ότι θα γίνουν τρεις αλλαγές από τη συνήθη 11άδα, ωστόσο κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανοίξει αυτή τη φορά το ροτέισον και θα φρεσκάρει το αρχικό σχήμα, αν και η χρησιμοποίηση του Χασάν «Κόκα» στο αρχικό σήμα μόνο σίγουρη δεν είναι, παρά τα όσα γράφονται στο «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Τι γίνεται με Ανδρούτσο-Νικολάου

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι οι Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Νικολάου μένουν συνεχώς εκτός αποστολής, επιβεβαιώνει ότι οι δύο παίκτες έχουν «καρατομηθεί». Βέβαια, τελευταία γίνονται κάποιες προσπάθειες... επαναπροσέγγισης, προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα, ωστόσο θα πρέπει και οι δύο παίκτες να συμβάλλουν για να επιστρέψουν στα πλάνα του προπονητή. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση για τους δύο άσους και πώς θα γίνει αυτό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-ΣΟΚ στην ΑΕΚ πριν τον Άγιαξ, πληρώνει λάθος του καλοκαιριού - Ποιοι «τα σπάνε» στην Ολλανδία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags