Facebook Pixel Sportdog.gr | Φλέβα χρυσού ο ΠΑΟΚ - Αυτόν τον παικταρά θα τον μοσχοπουλήσει - Τρίβει τα χέρια του ο Σαββίδης
| 2018-10-04 23:58:00

Φλέβα χρυσού ο ΠΑΟΚ - Αυτόν τον παικταρά θα τον μοσχοπουλήσει - Τρίβει τα χέρια του ο Σαββίδης

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φλέβα χρυσού ο ΠΑΟΚ - Αυτόν τον παικταρά θα τον μοσχοπουλήσει - Τρίβει τα χέρια του ο Σαββίδης

Έκλεψε την παράσταση με τη Μπάτε και... τρέλανε τον Ιβάν.

Η επιλογή του ΠΑΟΚ να δαπανήσει περίπου 5.000.000 ευρώ για τον Λέο Ζαμπά το καλοκαίρι, καθιστώντας τον Βραζιλιάνο ως την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας του, προκάλεσε εντύπωση και «σήκωσε» αρκετή κουβέντα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ωστόσο, δεν αμφέβαλλαν για τον Βραζιλιάνο άσο, ποντάροντας πολλά στο ταλέντο και στις μελλοντικές προοπτικές του.

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, κάτι απόλυτα λογικό για έναν παίκτη 20 ετών με πολύ κατώτερες παραστάσεις από το επίπεδο του ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος έχει ήδη αρχίσει την… απόσβεση.

Με κάθε παιχνίδι που περνά, ο Ζαμπά «λύνεται», φαίνεται να κάνει διαρκώς πιο ώριμο το παιχνίδι του και δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ειδικά από τη στιγμή που πέτυχε το πρώτο του γκολ, κόντρα στον ΟΦΗ, έχει συνεχή ανοδική πορεία και μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολύτιμη μονάδα για τον Δικέφαλο, είτε παίζει βασικός είτε ως αλλαγή.

Αποκορύφωμα της «εκτόξευσης» στην απόδοση του Ζαμπά αποτέλεσε σίγουρα η αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Μπάτε. Ο ταχύτατος άσος έκανε το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο. Με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ «καθάρισε» σχεδόν… μόνος του τη σκληροτράχηλη ομάδα Λευκορωσίας και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι οι Θεσσαλονικείς χτύπησαν «φλέβα χρυσού» με την απόκτησή του!

Ο Βραζιλιάνος έχει τα φόντα να κάνει τη διαφορά σε αγωνιστικό επίπεδο και φυσικά δεν αποκλείεται να «σκάσει» κάποια πρόταση με πολλά μηδενικά για χάρη του, εάν συνεχίσει ανάλογα. Δεν είναι, άλλωστε, μικρό επίτευγμα για έναν 20χρονο να κάνει τόσο ηχηρό «μπαμ» όπως το αποψινό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει το πάνω χέρι και την επιλογή είτε να κρατήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του είτε να… τον μοσχοπουλήσει.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Παράνοια» στον ΠΑΟΚ με Βλαχοδήμο - Μία ανάσα από το deal - Θα «πέσει» η Τούμπα με την αποκάλυψη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags