Facebook Pixel Αδιανόητος Σκίμπε, τι έκανε με Μήτρογλου - Ατάκες-ΣΟΚ στα αποδυτήρια - Απίθανα πράγματα με Αναστασιάδη
| 2018-10-13 10:16:00

Αδιανόητος Σκίμπε, τι έκανε με Μήτρογλου - Ατάκες-ΣΟΚ στα αποδυτήρια - Τρελά πράγματα με Αναστασιάδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητος Σκίμπε, τι έκανε με Μήτρογλου - Ατάκες-ΣΟΚ στα αποδυτήρια - Τρελά πράγματα με Αναστασιάδη

«Έγκλημα» από τον Γερμανό, μπάχαλο στην ΕΠΟ. Άρρωστη κατάσταση...

Μπορεί η Εθνική να πήρε τη σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην Ουγγαρία, ωστόσο προβλημάτισε εκ νέου με την εμφάνισή της. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε κακή εικόνα σε ένα ακόμα παιχνίδι, κάτι που σαφώς βαραίνει τον Μίκαελ Σκίμπε.

Πάντως, ο Γερμανός δήλωσε μετά το ματς πως η ομάδα τού άρεσε, παρόλο που έκανε δύο ευκαιρίες σε όλη την αναμέτρηση (η μία στις καθυστερήσεις), κάτι που προφανώς προκαλεί πολλές απορίες, όπως και κάποιες από τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όχι τόσο η αλλαγή του Αλέξανδρου Τζιόλη, που έφερε αρκετή γκρίνια, καθώς αυτή αποδείχθηκε θετική, μιας και απελευθέρωσε τον Κάρλος Ζέκα, όσο το γεγονός ότι έκρινε πως το πρόβλημα της ομάδας ήταν ο... Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο ετοιμαζόταν να κάνει αλλαγή λίγο πριν σκοράρει το νικητήριο γκολ. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκρινε, δηλαδή, πως χειρότερος παίκτης ήταν αυτός που δεν είχε τροφοδοτηθεί καθόλου σε όλο το παιχνίδι και που ήταν εντελώς αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ όλοι ξέρουν πως ο συγκεκριμένος φορ αν πάρει τις σωστές μπαλιές εντός περιοχής είναι... killer, όπως αποδείχθηκε τελικά στη μία καλή σέντρα που έγινε από τον Κώστα Τσιμίκα. Εξάλλου, η Εθνική χθες ήθελε μόνο τη νίκη και ο Μίκαελ Σκίμπε δεν έκανε καμία κίνηση για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, παρά ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγή σέντερ φορ.

Όπως και να έχει και παρά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γραμμένου μετά το ματς, η κατάσταση για τον Μίκαελ Σκίμπε παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και χθες έχασε κι άλλους πόντους, παρά το θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι, άλλωστε, μόνο θέμα της διαχείρισης για τον Γερμανό τεχνικό, αλλά και το γεγονός πως έχει χάσει τα αποδυτήρια, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Πλέον, δεν υπάρχουν διεθνείς που να στηρίζουν τον Μίκαελ Σκίμπε κι αυτό φάνηκε και από τις ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας. Το «εσύ τον γλίτωσες», προς τον σκόρερ Κώστα Μήτρογλου και το «δεν πρόκειται να σταματήσουμε να μιλάμε γερμανικά εδώ μέσα», ήταν δύο χαρακτηριστικά που ειπώθηκαν από παίκτες της Εθνικής.

Εξάλλου, ήταν φοβερή η αντίδραση του Μίκαελ Σκίμπε να τρέξει μετά το τέλος του αγώνα να συγχαρεί όλους τους παίκτες του, κάτι που ενδεχομένως μαρτυράει και την ανασφάλεια που νιώθει, κόντρα σε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Πάντως, σε αυτή τη φάση ο Γερμανός τεχνικός δείχνει να στηρίζεται από σημαντικά στελέχη της ΕΠΟ. Τι κι αν αποδεδειγμένα άνθρωποι της ομοσπονδίας έκαναν κρούση πρόσφατα στον Άγγελο Αναστασιάδη, μια επιλογή που δεν μπορεί εύκολα να γίνει αποδεκτή απ' όλους, προς το παρόν υπάρχει διάθεση μέσα στην ΕΠΟ η Εθνική να πορευτεί με τον Μίκαελ Σκίμπε, παρόλο που είναι εμφανές πως η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα εντός κι εκτός γηπέδου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκάει «βόμβα» στον ΠΑΟΚ - Τα «τινάζει» όλα στον αέρα ο Σαββίδης - Θα... πέσει ο Λευκός Πύργος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags