Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο παρασκήνιο για το «μάντρωμα» στον Ολυμπιακό - Τότε «τρελάθηκε» ο Μαρτίνς – Ατάκες φωτιά!
| 2018-10-22 23:44:00

Νέο παρασκήνιο για το «μάντρωμα» στον Ολυμπιακό - Τότε «τρελάθηκε» ο Μαρτίνς – Ατάκες φωτιά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο παρασκήνιο για το «μάντρωμα» στον Ολυμπιακό - Τότε «τρελάθηκε» ο Μαρτίνς – Ατάκες φωτιά!

Έχει πάρει απίστευτες ανάποδες, τι έλεγε ο ίδιος!

Σαν… κεραυνός έσκασε η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να «μαντρώσει» τους παίκτες στου Ρέντη και να τους κρατήσει μακριά από τα σπίτια τους, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, καθώς θα φύγουν από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή τους από το Λουξεμβούργο και το ματς με την Ντουντελάντζ.

Ο Πορτογάλος πήρε αυτή την απόφαση μετά το ματς με τον ΟΦΗ, για το οποίο είχε τρομερά παράπονα από τους παίκτες του, καθώς όπως τους εξήγησε στην ομιλία του δεν έπαιξαν… ως Ολυμπιακός.

Ο Μαρτίνς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, πήρε την απόφαση για το «μάντρωμα», αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Κρήτη και πριν το ανακοινώσει στους παίκτες του, έκανε τη σχετική εισήγηση στην διοίκηση, η οποία και την έκανε δεκτή.

Ο κόουτς λοιπόν των Πειραιωτών θέλει με αυτή του κίνηση να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους μπορεί να πιστεύει πάρα πολύ, ωστόσο όπως ανέφερε μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με ανάλογες εμφανίσεις δεν θα μπορέσουν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς, λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο ματς της Πέμπτης εκτός έδρας με την Ντουντελάντζ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League, σκέφτηκε πως το… μάντρωμα θα ήταν η καλύτερη λύση για τον Ολυμπιακό, ώστε να δείξει στην ομάδα τι ζητάει από αυτούς.

Με την κίνησή του αυτή θέλει να πετύχει την σύσφιξη των σχέσεων και φυσικά τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια, ενώ όπως τους εξήγησε στην ομιλία του, «απαιτεί να υπάρχει μεγαλύτερη προσήλωση στον στόχο». Δεν δέχεται να υποτιμούν κανέναν αντίπαλο και θέλει πάντα όποιος είναι στο χορτάρι να τα δίνει όλα για την ομάδα.

Βέβαια, για τον Μαρτίνς δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει μία τέτοια απόφαση, καθώς το Sportdog.gr έψαξε και βρήκε πως ανάλογη απόφαση είχε πάρει και όταν ήταν στον πάγκο της Γκιμαράες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντρίκεια «παραδοχή» στο Ρέντη - «Αυτός» έρχεται για να φέρει τα πάντα τούμπα - Κίνηση ματ!

Νέα ρουκέτα στον Πειραιά - Δημοσίευμα-φωτιά για «αφαίρεση βαθμών» - «Ντου» από ΑΕΚ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags