Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέχει και δε φτάνει ο Καρυπίδης μετά το «διαζύγιο» με Ερέρα - «Κίνδυνος» και στα κάγκελα ο κόσμος
| 2018-11-07 20:17:00

Τρέχει και δε φτάνει ο Καρυπίδης μετά το «διαζύγιο» με Ερέρα - «Κίνδυνος» και στα κάγκελα ο κόσμος

Τρέχει και δε φτάνει ο Καρυπίδης μετά το «διαζύγιο» με Ερέρα - «Κίνδυνος» και στα κάγκελα ο κόσμος

Πού να φανταστεί τι τον περίμενε. Ολα σε λεπτή κλωστή.

Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Άρη, καθώς οι Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ερέρα και δεν αποκλείεται να το… τρενάρουν κι άλλο, ώστε να περάσει και η 10η αγωνιστική και να έχουν χρόνο με τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη, οι Κίτρινοι θα ήθελαν και ψάχνονται για κάποιον ξένο προπονητή, ανάλογου επιπέδου με τον Ερέρα, ωστόσο δεν μπορούν να κάνουν μεγάλο «άνοιγμα» λόγω του οικονομικού.

Γι’ αυτό και παραμένει ανοιχτό ακόμα η επιλογή του Έλληνα κόουτς, αν και γνωρίζουν στη διοίκηση πως η συγκεκριμένη προοπτική, δεν είναι αποδεκτή από τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, τα ονόματα των Παντελίδη και Πετράκη παραμένουν στο προσκήνιο και ειδικά για τον πρώτο έχουν φουντώσει τα σενάρια τις τελευταίες ώρες. Το sportdog.gr πάντως σας ενημέρωσε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πως η υπόθεσή του είναι αρκετά μπερδεμένη και ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ακόμα και αν παραιτηθεί, ο Αστέρας Τρίπολης θα λύσει το συμβόλαιό του για να πάει στον Άρη.

Γι’ αυτό λοιπόν και οι Καρυπίδης – Διαμαντόπουλος, έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για ξένο προπονητή. Ψάχνουν στο εξωτερικό, υπήρξε πληροφορία και για ταξίδι στην Ιταλία, ωστόσο θα προχωρήσουν σε συμφωνία, μόνο με κάποιον που θα μπορούν να… αντέξουν οικονομικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags