Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη για ΠΑΟΚ, μόνο έτσι γλιτώνει το... τσουνάμι - Φήμη-φωτιά για Πρίγιοβιτς
| 2018-11-10 13:24:00

Τρελή εξέλιξη για ΠΑΟΚ, μόνο έτσι γλιτώνει το... τσουνάμι - Φήμη-φωτιά για ονοματάρα, μετράει μέρες;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή εξέλιξη για ΠΑΟΚ, μόνο έτσι γλιτώνει το... τσουνάμι - Φήμη-φωτιά για ονοματάρα, μετράει μέρες;

Τρομερά πράγματα στην Τούμπα, τι έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η ήττα από τη Βίντι προκάλεσε αρκετούς «τριγμούς» στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Στη διοίκηση υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τη νέα ήττα του Δικεφάλου και τις σερί κακές εμφανίσεις, καθώς είχε προηγηθεί η γκέλα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αρκετοί μετά το ματς στη Βουδαπέστη θυμήθηκαν το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη πέρυσι απέναντι στον Πανιώνιο, όταν επίσης ο ΠΑΟΚ πέρασε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης και κρίσης.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ξεκάθαροι υπεύθυνοι για την αγωνιστική πτώση της ομάδας, αν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σίγουρα έχει το μερίδιο που του αναλογεί, όπως σας γράφαμε και χθες, ωστόσο θεωρείται ότι άπαντες στο σύλλογο ευθύνονται για την εικόνα των Ασπρόμαυρων, απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ακολουθεί εντός έδρας παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό, όπου η υπάρχει ιδανική ευκαιρία για την ομάδα να... ξεμπουκώσει και να πάει ήρεμη στη διακοπή. Αν, όμως, δε συμβεί αυτό κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι συνέπειες, από τη στιγμή ειδικά που στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ «έβραζαν» μετά την τελευταία ήττα.

Ποιος την περίμενε, βέβαια, αυτή την εξέλιξη μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπου ο ΠΑΟΚ έδειχνε πολύ δυνατός για να συνεχίσει ανάλογα σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Τι ισχύει για Πρίγιοβιτς

Όσον αφορά, τα νέα σενάρια περί πώλησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με αφορμή το ενδιαφέρον της Λιντς, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν προβλέπεται να προκύψει κάποια εξέλιξη ενόψει Γενάρη. Ο παίκτης σε αντίθεση με το παρελθόν, που ψαχνόταν για μεγάλες προτάσεις στο εξωτερικό (ακόμα και από την Κίνα), πλέον περνάει καλά στην Τούμπα, είναι ικανοποιημένος με τις συνθήκες στην ομάδα και το συμβόλαιο που απολαμβάνει και δε σκέφτεται τη μεταγραφή.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ κι ενώ κορυφώνεται η μάχη του πρωταθλήματος, δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν τον μεγάλο σκόρερ της ομάδας. Όμως, υπάρχει η αίσθηση στη Θεσσαλονίκη πως το καλοκαίρι θα έρθει μεγάλη πρόταση για τον Σέρβο φορ. Μάλιστα, όπως λέγεται, θα είναι τόσο υψηλή που πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να την αρνηθούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια ζημιά για τον ΠΑΟΚ - Γι' αυτό τρελάθηκε ο Σαββίδης - Ρεπορτάζ που... σοκάρει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags