Facebook Pixel Έδωσε λίστα με επιθετικούς ο Μαρτίνς, έτοιμος για υπέρβαση ο Μαρινάκης
| 2018-11-19 21:00:00

Τα σπρώχνει «τρελά» ο Μαρινάκης - Τι είπε του Μαρτίνς - Ρεπορτάζ με Αραούχο και ονοματάρες

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα σπρώχνει «τρελά» ο Μαρινάκης - Τι είπε του Μαρτίνς - Ρεπορτάζ με Αραούχο και ονοματάρες

Έδωσε λίστα ο Πορτογάλος. Τι παίζει με τον killer; Ολα εδώ.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην απόκτηση ενός επιθετικού από το «πάνω ράφι» τον Ιανουάριο για να βελτιώσει τη μεγάλη του αδυναμία, που δεν είναι άλλη από την αστοχία των παικτών του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις εισηγήσεις του για τις περιπτώσεις επιθετικών που έχει ξεχωρίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει δεσμευθεί στον Πορτογάλο ότι θα γίνει σοβαρή προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι μεταγραφικές απαιτήσεις του τον Ιανουάριο, ακόμα κι αν χρειαστεί υπέρβαση.

Πάντως, αναφορικά με τα ονόματα που ακούγονται για τη γραμμή κρούσης, τον Σέρχιο Αραούχο και τον Μπράουν Ιντέγε, το «αγκάθι» είναι το οικονομικό. Για τον Αργεντινό πρώην άσο της ΑΕΚ η Λας Πάλμας έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, ενώ για το Νιγηριανό διεθνή παίζει σίγουρα ρόλο το γεγονός ότι η Τιανζίν Τέντα ξόδεψε 12.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και φαντάζει δύσκολο να τον αφήσει να φύγει.

«Παίζει» ενίσχυση με εξτρέμ – Τα δεδομένα για Μάρκοβιτς, Σεμπά και Μασούρα

Κατά τα άλλα, τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν αποκλείουν οι Πειραιώτες να κάνουν κίνηση και για ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ.

Στην επικαιρότητα επανήλθε το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς, τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι «κυνήγησαν» το περασμένο καλοκαίρι. Πάντως, από τις πληροφορίες του Sportdog.gr προκύπτει πως στο Λιμάνι δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Σέρβου, αφού τους προβληματίζει η αγωνιστική του απραξία και δεν εκτιμούν πως αξίζει να πάρουν το ρίσκο.

Όσο για τον Σεμπά, φαντάζει απίθανο να παραμείνει στο ρόστερ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Κίνα. Παράλληλα, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς δεν… καίγεται για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος θεωρείται πολύ πιθανό να μείνει στον Πανιώνιο ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν, ακόμα κι αν αγοραστεί από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χαμός» στο λιμάνι, αυτούς «κόβει» ο Μαρτίνς - Φοβερή εντολή Μαρινάκη - Τρελά λεφτά για όνομα-κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags