Facebook Pixel Εξέλιξη-φωτιά στον Παναθηναϊκό - «Κόβει» τον Αρμενάκα ο Δώνης - Έτοιμος ο «διάδοχος»
| 2018-11-29 14:26:00

Εξέλιξη-φωτιά στον ΠΑΟ - Αυτόν «κόβει» ο Δώνης - Έτοιμος ο «διάδοχος» - Τρομερό σχέδιο

του Νίκου Στεργίου
Εξέλιξη-φωτιά στον ΠΑΟ - Αυτόν «κόβει» ο Δώνης - Έτοιμος ο «διάδοχος» - Τρομερό σχέδιο

Ανατροπή στο Τριφύλλι. Τι γίνεται με την ταλεντάρα; Μόνο εδώ!

Μπορεί τα πρώτα ρεπορτάζ να ανέφεραν ότι ο Πάνος Αρμενάκας έχει καταπλήξει τον Γιώργο Δώνη με το ταλέντο του και πως οι «πράσινοι» αναμένεται να του κάνουν συμβόλαιο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.

Όντως, ο νεαρός άσος έχει δείξει ότι είναι ταλαντούχος, γρήγορος με καλή τεχνική και καλά τελειώματα, ωστόσο υπολείπεται σημαντικά στο τακτικό κομμάτι. Δεν αγωνίζεται, δηλαδή, σαν επαγγελματίας και δεν μπορεί να μπει προς το παρόν στο αγωνιστικό πλάνο μιας ομάδας με υψηλούς στόχους και βαριά φανέλα.

Κάτι που, βεβαίως, είναι απολύτως λογικό αφού πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει γράψει επίσημες συμμετοχές και έχει εμπειρίες μόνο σε επίπεδο προπονήσεων.

Με βάση, λοιπόν, τα υπάρχοντα δεδομένα μόνο σίγουρο δεν είναι πως ο Γιώργος Δώνης θα δώσει την τελική έγκριση για να υπογράψει ο Πάνος Αρμενάκας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το πιο πιθανό στην παρούσα φάση είναι ο παίκτης να μείνει στο Κορωπί για αρκετό διάστημα ακόμα, μέχρι ο Έλληνας τεχνικός να πεισθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να προσαρμοστεί σε επαγγελματικές συνθήκες. Εξάλλου, για το ταλέντο του δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση.

Όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο στόχος στο Τριφύλλι είναι το επόμενο διάστημα να βγουν μπροστά νέοι παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει ευκαιρίες. Όπως είναι για παράδειγμα, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ή ο Χρήστος Κουντουριώτης. Το πλάνο στον Παναθηναϊκό προβλέπει από τον Γενάρη και μετά ο Γιώργος Δώνης να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ταλαντούχους παίκτες της ομάδας που έχουν δείξει καλά στοιχεία. Γι’ αυτό, άλλωστε, έκανε πρόσφατα λόγο για «εσωτερικές μεταγραφές».

Επομένως, αν ο Πάνος Αρμενάκας είναι στο ίδιο επίπεδο, ή ακόμα πιο κάτω, από τους υπάρχοντες νεαρούς άσους του ρόστερ, δεν υπάρχει λόγος να του προσφερθεί επαγγελματικό συμβόλαιο. Εκτός, βέβαια, αν το επόμενο διάστημα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και ο προπονητής κρίνει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και αξίζει ο σύλλογος να επενδύσει πάνω του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Έκρηξη» μεγατόνων στο ελληνικό μπάσκετ - «Τελειώνει» κορυφαίο όνομα - Άγριο «πέσιμο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags