Facebook Pixel ΑΕΚ - Αλιού Ντιένγκ: Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως η Ένωση τον θέλει με συμβόλαιο μέχρι το 2020
| 2018-12-24 20:30:00

Αποκάλυψη για μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ - Πόσα δίνει η Ένωση, τι ζητά η ομάδα του

Sportdog Team
Αποκάλυψη για μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ - Πόσα δίνει η Ένωση, τι ζητά η ομάδα του

Ετοιμάζει νέα κίνηση ο Δικέφαλος;

ΑΕΚ - Αλιού Ντιένγκ: Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς, ωστόσο δεν έχει πάψε να παρακολουθεί την περίπτωση του Αφρικανού μέσου της MC Alger, Αλιού Ντιένγκ.

Σϋμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η ομάδα του Ντιένγκ αξιώνει σχεδόν 900.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ωστόσο η Ένωση δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις και συζητά τη μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντιένγκ κάνει αναφορά και το «France Football», το οποίο υποστηρίζει ότι ο Δικέφαλος προσπαθεί να κλείσει τον Αφρικανό άσο με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

«Από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της MC Alger, ο μέσος Αλιού Ντιένγκ αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες της Μαγκρέμπ. Ο 21χρονος από το Μάλι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Από την μετακίνησή του στην MC Alger τον περασμένο χειμώνα, ο Αλιού Ντιένγκ έφτιαξε πολύ γρήγορα όνομα και υπό τις οδηγίες του Μπερνάρντ Κασονί μετουσιώθηκε σε βασικό στέλεχος της πιο διάσημης ομάδας της Αλγερίας. Δυνατός και αθλητικός, ο Αλιού Ντιένγκ είναι ένας αμυντικός μέσος με την ικανότητα να οργανώνει παιχνίδι. Διεθνής 11 φορές με το Μάλι, προκάλεσε το ενδιαφέρον της Τουλούζ το περασμένο καλοκαίρι καθώς και διάφορων τούρκικων ομάδων. Τώρα, η ΑΕΚ προσπαθεί να τον κλείσει με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020», αναφέρει αναλυτικά το δημοσίευμα του France Football.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags