Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντανιέλ Ποντένσε: Φοβερός ο Πορτογάλος άσος - Λίγα πράγματα από τον Ματέο Γκαρσία
| 2019-03-10 21:50:00

Τι να κάνει τον Γκαρσία με τέτοιον εξτρέμαρο - Τον αποθέωσε το Καραϊσκάκη - Φοβερή στιγμή με Φέτφα

του Παναγιώτη Νικολάου
Τι να κάνει τον Γκαρσία με τέτοιον εξτρέμαρο - Τον αποθέωσε το Καραϊσκάκη - Φοβερή στιγμή με Φέτφα

Τρελαίνει κόσμο ο... ζογκλέρ. Λίγα πράγματα από τον... κλεισμένο.

Ολυμπιακός - Ντανιέλ Ποντένσε: Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη και έμεινε στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, όμως σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους και επικράτησαν εύκολα με 4-1, έχοντας ως καλύτερο τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ και έδειξε ότι στην καλή του ημέρα μπορεί να "διαλύσει" κάθε άμυνα που θα βρει απέναντί του, κάνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρίβουν τα χέρια τους.

Η εμφάνιση του 23χρονου άσου ήταν εμφατική και έκανε τους φίλους της ομάδας να τον αποθεώσουν και να... ξεχάσουν τον Ματέο Γκαρσία του Άρη, για τον οποίο έχουν γραφτεί διάφορα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού και μάλιστα ορισμένα δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως "κλεισμένο" από πλευράς Ερυθρολεύκων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψε στο "Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του, ωστόσο ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο τον χειροκρότησε την ώρα που έγινε αλλαγή, αναγνωρίζοντας την προσφορά του όσα χρόνια αγωνίστηκε στους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στον Ολυμπιακό - Κρυφά στου Ρέντη παιχταράς από Αγγλία - Τοπ όνομα αμυντικού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags