Facebook Pixel Συνέντευξη Ιντζόγλου και Λουκίνα για Λάμπρου στο sportdog
| 2019-05-19 12:30:00

"Θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, άλλο επίπεδο - Παίζει με κλειστά μάτια - Έχει φαντασία, δεν ξενυχτάει"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, άλλο επίπεδο - Παίζει με κλειστά μάτια - Έχει φαντασία, δεν ξενυχτάει"

Τρομερή αποθέωση για την επιστροφή που ετοιμάζεται στην Τούμπα!

 

Ο δρόμος της επιστροφής στην Τούμπα έφτασε για τον Λάζαρο Λάμπρου. Ο δανεισμός του στη Φορτούνα Σιτάρντ ολοκληρώθηκε με τον 21χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επάνοδο στον ΠΑΟΚ μετά από μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές, 8 γκολ και 10 ασίστ. Αναμφισβήτητα ο Έλληνας εξτρέμ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ολλανδικής ομάδας, η οποία πέτυχε τον στόχο της παραμονής της στην πρώτη κατηγορία.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα για τον Λάμπρου ήταν ότι έγινε πόλος έλξης για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Αντερλεχτ, Μπριζ και εσχάτως η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του. Μάλιστα μιλώντας σε ΜΜΕ στην Τουρκία ο πρόεδρος της Φορτούνα, Ισιτάντ Γιουν τον αποθέωσε, τονίζοντας όμως ότι ανήκει στον ΠΑΟΚ!

"Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, γρήγορος που μπορεί να επηρεάσει ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη ενός αγώνα. Είναι ένας συναρπαστικός ποδοσφαιριστής»", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Την καλύτερη γνώμη για τον Λάζαρο Λάμπρου έχει ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπήρξε συμπαίκτης του στον Ηρακλή, την ομάδα, από την οποία ξεπετάχτηκε πριν κάνει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του, πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ, ήταν ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

"Στην προπόνηση επειδή μεγάλωσε ποδοσφαιρικά σε μία πολύ καλή Ακαδημία όπως αυτήν του Παναθηναϊκού ήταν σοβαρός και επαγγελματίας. Δούλευε τα τελειώματα, την τεχνική του. Είχε έρθει σε εμάς αρκετά μικρός με παιχνίδια μόνο στην Κ20 του Παναθηναϊκού. Πήρε κατευθείαν όμως χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είχε σκοράρει στη Λάρισα (2-2)", θυμάται ο 32χρονος μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με τον Άρη λήγει τον Ιούνιο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει ευκαιρίες

"Έδειξε κατευθείαν ότι είναι ταλαντούχος και διαθέτει πολλά προσόντα. Τον πίστεψαν τον Λάζαρο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που ήταν τότε προπονητής του Ηρακλή του έδωσε τις ευκαιρίες και εκείνος τις εκμεταλλεύτηκε", αναφέρει ο πρώην συμπαίκτης του για τον συνάδελφό του που ανήκει στον ΠΑΟΚ και εκείνη τη χρονιά με τη φανέλα του Ηρακλή είχε αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια, πρωτάθλημα, Κύπελο και πλέι οφς.

Το ερώτημα που απασχολεί κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ και ποδοσφαιρόφιλο είναι ένα. Μπορεί να παίξει στους νταμπλούχους Ελλάδας του χρόνου; "Πιστεύω πως ναι. Όπως πληροφορούμαι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Ολλανδία και στην ομάδα που έπαιζε είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Λάζαρο. Και πέρσι έκανε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Φέτος αξίζει να πάρει μία ευκαιρία. Και στα φιλικά πέρσι ήταν πολύ καλός", υποστηρίζει ο Ιντζόγλου, ο οποίος θεωρεί, ότι η Ευρώπη είναι η πιο τέλεια προοπτική για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Στην περίπτωση του Λάμπρου όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. "Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ με αυτές τις προοπτικές που δίνει στους ποδοσφαιριστές του έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν νομίζω, να μην θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ", αναφέρει ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Έχει φαντασία

Ένας άλλος συμπαίκτης του Λάμπρου εκείνη τη σεζόν, ο Γιάννης Λουκίνας θεωρεί ότι οι παραστάσεις του από εξωτερικό μπορούν να του δώσουν συμμετοχές στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ. "Πιστεύω μπορεί να παίξει. Και στο ένας με έναν είναι καλός. Και πολλή φαντασία διαθέτει. Γενικά με την μπάλα είχε πολύ καλή τεχνική και επαφές. Έχει τις δυνατότητες να σταθεί. Φαινόταν από τότε που ήμασταν μαζί στον Ηρακλή. Σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος στον ΠΑΟΚ. Η εμπειρία του εξωτερικού τον έχει βοηθήσει 1000%. Πάντα όμως ήταν παιδί που δούλευε. Δεν έβγαινε, ούτε ξενυχτούσε. Στην Ολλανδία έχουν πολύ επιθετικό πρωτάθλημα, οπότε μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να αποκόμισε", αναφέρει ο επιθετικός του Πλατανιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags