Facebook Pixel Εμάνουελ Ινσούα: Ενδιαφέρον από Αργεντινή
| 2019-05-19 15:43:00

«Γυάλισε» σε προπονητή παίκτης του Παναθηναϊκού – Μεγάλο όνομα από...

Sportdog Team
«Γυάλισε» σε προπονητή παίκτης του Παναθηναϊκού – Μεγάλο όνομα από...

Ποιος πράσινος άκουσε εγκωμιαστικότατα λόγια για την περίπτωσή του.

Η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα του Παναθηναϊκού γυάλισε στον Γκάμπριελ Μιλίτο. Πρόκειται για τον προπονητή της Εστουντιάντες, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα ως αμυντικός στην Ισπανία με τη φανέλα της Σαραγόσα (2003-2007) και της Μπαρτσελόνα (2007-2011), ενώ ήταν διεθνής για 11 χρόνι με την Αργεντινή.

Γκάμπριελ Μιλίτο ήταν αυτός ο οποίος τσέκαρε τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο παλαίμαχος αμυντικός προπονεί την Εστουντιάντες και αναζητώντας έναν αριστερό μπακ, κατέληξε στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Τεπορτάζ της ιστοσελίδας "infocielo.com" υποστηρίζει, πως ο 38χρονος τεχνικός χρειάζεται έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ινσούα και ζήτησε από τη διοίκηση της Εστουντιάντες να ασχοληθεί με τον 28χρονο αμυντικό. «Οι διοικούντες έκαναν μία έρευνα, αλλά σχεδόν αμέσως εγκατέλειψαν την προσπάθεια, τουλάχιστον προς το παρόν», αναφέρει μεταξύ άλλων το θέμα, κάτι που επιβεβαιώνει, ότι ο Ινσούα δύσκολα θα πωληθεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μιλίτο διατηρεί άριστη άποψη για τον συμπατριώτη του που αγωνίζεται στην Ελλάδα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι η επείγουσα η προσθήκη αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags