Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Πώς οι Κρητικοί... έκλεψαν τον Γιώργο Σίμο από τον Νταμπίζα
| 2019-07-12 20:29:00

"Έκλεψαν" το πουλέν Νταμπίζα - Τον είχε συμφωνήσει για ΠΑΟ - Ποιος τον "έφαγε" από Superleague!

του Νίκου Στεργίου
"Έκλεψαν" το πουλέν Νταμπίζα - Τον είχε συμφωνήσει για ΠΑΟ - Ποιος τον "έφαγε" από Superleague!

Απίθανη εξέλιξη. Γιατί χάλασε το deal. Δεν τον κουνάει κανείς!

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Και τελικά, η… περατζάδα του Γιώργου Σίμου ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της πρόσληψης του από τον ΟΦΗ, με τον 41χρονο προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Κρητικών. Και όταν λέμε περατζάδα, μιλάμε για τη φημολογούμενη διαδρομή που έκανε το όνομα του Σίμου τον περασμένο μήνα.

Πριν την ήττα της Εθνικής από την Αρμενία, «έπαιζε» δυνατά για να αναλάβει ένα από τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Υποψηφιότητα που μπορεί να υποχώρησε (και σημαντικά) μετά τα όσα ακολούθησαν του τελευταίου επίσημου παιχνιδιού της «γαλανόλευκης» και της… παράτασης – ελέω εκλογών και ανατροπής δεδομένων και συσχετισμών – για αποφάσεις στην δομή των εθνικών ομάδων, ωστόσο ποτέ δεν «κάηκε».

Και αυτό παρότι εδώ και μήνες συντηρούνταν η φημολογία πως ο Νίκος Νταμπίζας, έχοντας συμπαίκτη τον Σίμο στα χρόνια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας στην ΑΕΛ, αλλά και συνεργάτη του στην Ομόνοια, τον προόριζε για ρόλο «αρχι-προπονητή», υπευθύνου,  διευθυντή – ο τίτλος θα βρίσκονταν… - για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Και αυτό γιατί πόνταρε στην εκλογή του Τάκη Φύσσα στη Βουλή, προκειμένου να αποχωρούσε από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».  Γνωστή η διαφορά φιλοσοφίας (τουλάχιστον) των δύο  ανδρών, ανάλογα γνωστό πως ο Φύσσας έχοντας εξαιρετικές επίσης σχέσεις με την ιδιοκτησία του συλλόγου, απολάμβανε (και απολαμβάνει) της εμπιστοσύνης της και δεν έδειχνε – πριν την βουλευτική του υποψηφιότητα – καμία διάθεση παραίτησης, παρότι επανελημένως είχαν δημοσιοποιηθεί θέματα που ακουμπούσαν στο έργο του στις ακαδημίες.

Τελικά δεν εξελέγη, διατηρεί το πόστο του στις ακαδημίες, αφού εξακολουθεί να μην έχει την παραμικρή διάθεση να αποχωρήσει, γεγονός που τις όποιες σκέψεις Νταμπίζα για τον Σίμο τις άφησε στο περιθώριο και έτσι, παρότι η συμφωνία του Σίμου με τον ΟΦΗ είχε ουσιαστικά πραγματοποιηθεί πριν τις εκλογές, αφού στο μεσοδιάστημα ως και σήμερα, δεν άλλαξε τίποτα στον Παναθηναϊκό, ο 41χρονος τεχνικός την επικύρωσε με την υπογραφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Δημήτρης - Φέρνει κι άλλον "φονιά" μετά τον Φριντέτ - Έχει 43% τρίποντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags