Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το παλεύει για Παλίνια - "Ψηστήρι" Φερέιρα και ταξίδι Μπράνκο για τον παίκτη
| 2019-07-12 22:45:00

Τρελή "γκαζιά" στον ΠΑΟΚ - Συμφωνία για χαφ με 4.000.000; - "Ψηστήρι" Φερέιρα, φεύγει ο Μπράνκο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή "γκαζιά" στον ΠΑΟΚ - Συμφωνία για χαφ με 4.000.000; - "Ψηστήρι" Φερέιρα, φεύγει ο Μπράνκο!

Όλα για την... καψούρα. Ταξίδι-αστραπή. Τελειώνουν τη Δευτέρα.

Συνεχίζεται η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για τον Ζοάο Παλίνια. Και όπως φαίνεται, η αρχική τοποθέτηση του sportdog στο ρεπορτάζ του για τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό, επιβεβαιώνεται, αφού άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου  κάνουν λόγο για μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, η οποία σκοντάφτει στην άκαμπτη στάση της Μπράγκα.

Αναφέραμε από το χθεσινό μας ρεπορτάζ, πως η Μπράγκα, με βάση το περυσινό deal δανεισμού του Παλίνια, έχει λόγο στο αν και εφόσον η Σπόρτινγκ αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να τον πουλήσει. Και όπου λόγος, χρήματα, αφού προβλέπεται η καταβολή ενός συγκεκριμένου ποσού (δεν έχει δημοσιοποιηθεί) ως πέναλτι για ενδεχόμενη απόφαση των "λιονταριών" να σπάσουν το δανεισμού και να τον παραχωρήσουν.



Η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες στην Πορτογαλία και θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ έναντι ενός ποσού 4 εκατ. ευρώ, αφενός δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του Δικέφαλου, αφετέρου -και ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο- δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το περιβάλλον του ίδιου του Παλίνια, ο οποίος δηλώνει άγνοια σε όσους τον ρωτάνε από την Πορτογαλία.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του να αποχωρήσει από την πατρίδα του, όπως λέγεται ήταν πολύ κοντά τις προηγούμενες μέρες στο να πάρει  τη μεταγραφή, ωστόσο και πάλι η "αδιαλλαξία" της Μπράγκα,  στάθηκε εμπόδιο στο να ολοκληρωθεί το deal. Και εκεί,  σε αυτήν την πληροφορία, στο ότι δηλαδή θέλει να αποχωρήσει από την Μπράγκα, στάθηκε ο ΠΑΟΚ κάνοντας την κίνησή του, βάζοντας στο... τραπέζι τις εξαιρετικές σχέσεις που διαθέτει ο Αμπέλ Φερέιρα με τον ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση, οι νταμπλούχοι δεν δείχνουν διάθεση να τα παρατήσουν, κάτι που φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από την πρόθεση των δύο Πορτογάλων του ΠΑΟΚ, του προπονητή δηλαδή και του τεχνικού διευθυντή, Μάριο Μπράνκο να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους το Σαββατοκύριακο, μετά το φιλικό δηλαδή με την Κλουζ, προκειμένου -πέραν της ξεκούρασης- να εντατικοποιήσουν την προσπάθειά τους για τον Παλίνια και, όπως και να ‘χει επειδή πλέον ο χρόνος πιέζει, η περίπτωση του να ολοκληρωθεί, θετικά ή αρνητικά μέχρι τη Δευτέρα. Σε περίπτωση που δεν καμφθούν οι αντιστάσεις της Μπράγκα, τότε μοιραία, ο Δικέφαλος θα στραφεί σε άλλους ποδοσφαιριστές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟΚ - "Φτιάχνει" τον Φερέιρα ο Ιβάν - "Ψήνει" μεταγραφάρα με top όνομα από Γερμανία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags