Facebook Pixel Στέλνουν Αλμπορνός στον ΠΑΟΚ!
| 2019-08-02 12:14:00

Σαν τα... μανιτάρια τα δημοσιεύματα για τον αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ - Αυτόν στέλνουν στην Τούμπα!

Sportdog Team
Σαν τα... μανιτάρια τα δημοσιεύματα για τον αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ - Αυτόν στέλνουν στην Τούμπα!

Ακόμα αναζητά τον "εκλεκτό" για την θέση ο Δικέφαλος.

Το back up του Αντρέ Βιεϊρίνια ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΑΟΚ, με το όνομα του Φάμπιο Κοεντράο να είναι στα υπόψιν, όπως και του Γκιγιέρμε Αράνα, του Νάτσο Μαρτίνεθ και του Τζέφερσον Νασιμέντο.

Παρόλα αυτά, σε χθεσινό ρεπορτάζ της η "Bild" ανέφερε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μίκο Αλμπορνός του Ανόβερου και μάλιστα η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πολύ κοντά.

Ο 28χρονος Χιλιανός με σουηδικό διαβατήριο αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στην γερμανική ομάδα και μέχρι πέρυσι ήταν βασικός, έχοντας 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

«Ο Αλμπορνός μετά από πέντε χρόνια στο Ανόβερο, είναι προ των πυλών της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει σαν εναλλακτική λύση για τον πρώην παίκτη της Βόλφσμπουργκ, Βιεϊρίνια που μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες και το Ανόβερο συζητάει για ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που χρειάζεται άμεσα. Ο Αλμπορνόζ φεύγει, ο Χορν έρχεται. Μένουν μόνο οι λεπτομέρειες» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της "Bild".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags