Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρανταμέλ Φαλκάο: "Τι συζήτησε με τον Μαρινάκη"
| 2019-08-29 17:04:00

Αποκάλυψη για τη συνάντηση με Φαλκάο: "Αυτά μου είπε ο Μαρινάκης - Τι συζήτησαν"

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τη συνάντηση με Φαλκάο: "Αυτά μου είπε ο Μαρινάκης - Τι συζήτησαν"

Χαμός με τον Κολομβιανό σταρ και τους Πειραιώτες!

Ολυμπιακός - Ρανταμέλ Φαλκάο: Ο δημοσιογράφος, Μάνος Σταραμόπουλος, ανάψε... φωτιές στους φίλους των Πειραιωτών, αποκαλύπτοντας ότι πριν λίγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζητούσε με τον Ρανταμέλ Φαλκάο στο Μονακό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και τόνισε πως συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ρωτώντας τον σχετικά με το τι ειπώθηκε στην κουβέντα του με τον Φαλκάο.

Όπως υποστήριξε ο Μάνος Σταραμόπουλος, από τη συζήτησή του με τον κ. Μαρινάκη συμπέρανε πως η κουβέντα του με τον Κολομβιανό επιθετικό ήταν γενικής φύσεως.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM:

Για τη συνάντηση Φαλκάο-Μαρινάκη: «Εκεί που καθόμουν και έτρωγα στα πέντε μέτρα μπροστά μου ήταν ο κ. Μαρινάκης και σε κάποια στιγμή πήγε ο Φαλκάο, σηκώθηκε ο κ. Μαρινάκης και συζήτησαν. Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και κατάλαβα ότι η κουβέντα ήταν γενική φύσεως. Αν κάτι δεν οριστικοποιηθεί οι παράγοντες δεν το λένε».

Για όσα συμβαίνουν στο Μονακό και την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο Ολυμπιακός είναι εδώ με την κορυφαία αποστολή που θα μπορούσε να έχει και είναι έτοιμος για μια μεγάλη γιορτή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει μάχη για την τρίτη θέση στον όμιλο, αφού στο τέταρτο γκρουπ υπάρχουν ομάδες, με μερικές εξαιρέσεις, που μπορεί να τις κοντράρει. Είναι σημαντική η παρουσία των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης, γιατί η Ελλάδα περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη τη συγκομιδή βαθμών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags