Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Απάντηση"-φωτιά από τον Δώνη για Εμμανουηλίδη!
| 2019-11-25 12:04:00

Απάντηση-φωτιά από Δώνη για Εμμανουηλίδη - Απίθανος ο μικρός, προτιμάει Πανιώνιο!

του Νίκου Στεργίου
Απάντηση-φωτιά από Δώνη για Εμμανουηλίδη - Απίθανος ο μικρός, προτιμάει Πανιώνιο!

Έτσι έγινε το... έγκλημα. Tι θα συμβεί τώρα. Ποιος βάζει όρο. 

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Εμμανουηλίδης: To προχθεσινό του γκολ που σόκαρε τον Ολυμπιακό, χαρίζοντας στον Πανιώνιο μια απροσδόκητη ισοπαλία, αλλά και έναν πολύτιμο βαθμό, έφερε τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ξανά στο επίκεντρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, σίγουρα όμως είναι η πρώτη φορά στη θητεία του στον Ιστορικό. Και αυτό, να έρχεται το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Προφανώς αυτό από μόνο του αρκεί για να αναδείξει το πόσο αποτυχημένη ήταν η καλοκαιρινή απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Τότε,  χαιρετίστηκε ως "απαραίτητη" προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής. Δεν τον βρήκε. Και προχθές από τον πάγκο ήρθε. Τότε, θεωρήθηκε ως πλεονάζων στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τόσο ως εξτρέμ όσο και ως δεύτερος επιθετικός (θέση που ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης θεωρεί πως μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα).

Τώρα, δεν... υπάρχει καν δεύτερος επιθετικός εκτός του Φεντερίκο Μακέντα, ενώ για την κατάσταση στους εξτρέμ στους Πράσινους δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα. Ως πασπαρτού και ικανός να παίξει στα άκρα παρουσιάστηκε ο Γκαγιάς Ζαχίντ, ευτυχώς καθιερώθηκε στη φυσική του θέση. Οι Ούφε Μπεκ και Γιοάν Μολό που αποκτήθηκαν για να ανεβάσουν ποιότητα και να αυξήσουν τον ανταγωνισμό (ατάκες που χρησιμοποιήθηκαν από Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα) απλώς δεν... υπάρχουν.

Όπως και ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος από φορ που αποκτήθηκε πέρυσι, έγινε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν (στη θεώρηση του προπονητή και του πρώην τεχνικού διευθυντή) εξτρέμ και πλέον, εδώ και λίγες εβδομάδες, είναι ξανά... φορ, χωρίς πάντως τα "πέρα-δώθε" του να έχουν διαφοροποιήσει το στάτους του, αφού δεν "βλέπει" ενδεκάδα με τίποτα.

Εύλογα λοιπόν θα τεθεί και πάλι και όσο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο ακόμη περισσότερο, θέμα πρόωρου τερματισμού του δανειμού του Δημήτρη Εμμανουηλίδη και επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο sportdog, o πρώτος που πρέπει να ερωτηθεί (και προφανώς να απαντήσει) για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης και αν έχει αλλάξει τον τρόπο που υπολογίζει τον 19χρονο επιθετικό.

Διαφορετικά, επιθυμία και του ίδιου του παίκτη είναι να παραμείνει στον Πανιώνιο, με μια όμως προϋπόθεση: μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής που η καλοκαιρινή συμφωνία δανεισμού του δεν διασφάλισε καν με ύπαρξη σχετικών ρητρών. Κατά τα λοιπά, δόθηκε στην πλατεία προκειμένου να παίξει και να πάρει εμπειρίες βασικού σε επίπεδο Super League. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει χαμός: Αυτόν "κλέβει" ο ΠΑΟ από την ΑΕΚ - Τρελή επιστροφή - Ποιος Χουλτ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags