Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες Νικπολίδη: "Κορυφαίος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, φοβάμαι ότι..." - Αποθέωσε ΠΑΟΚ!
| 2019-12-01 17:58:00

Τρομερές ατάκες Νικοπολίδη: "Κορυφαίος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, φοβάμαι ότι..." - Αποθέωσε ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Νικοπολίδη: "Κορυφαίος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, φοβάμαι ότι..." - Αποθέωσε ΠΑΟΚ!

Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην κάμερα της Nova.

Ο προπονητής της Κ19 των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Πειραιώτες θα καταφέρουν να πάρουν με τη βοήθεια του κόσμου τους τη νίκη, υπογραμμίζοντας ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα από τους Θεσσαλονικείς, για τους οποίους πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πολύ μεγάλο ντέρμπι. Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Γνώμη μου είναι πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή, αλλά παίζει σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ των τελευταίων χρόνων είναι πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα, πολύ ανταγωνιστική ομάδα, μην ξεχνάμε πως πέρσι πήρε το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη είναι τελείως διαφορετική ομάδα, με ρυθμό, δύναμη, σκοράρει, κυριαρχεί. Το μόνο στοιχείο που με ανησυχεί λιγάκι είναι η κόπωση των παικτών ύστερα από το παιχνίδι της Τρίτης. Και μην ξεχνάμε, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται από τον Ιούλιο Κυριακή-Τετάρτη σχεδόν εβδομάδα παρά εβδομάδα. Και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει τα συνεχόμενα παιχνίδια στο Champions League που στοιχίζουν πολύ σε ενέργεια.

Αλλά νομίζω την ενέργεια θα την πάρει από το γήπεδο, από τον κόσμο και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι το παιχνίδι θα έχει τελικό νικητή τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags