Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανωλεθρία! Οι πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ "έφαγαν" πεντάρα από την Άστον Βίλα (BINTEO)
| 2019-12-17 23:49:00

Πανωλεθρία! Οι πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ "έφαγαν" πεντάρα από την Άστον Βίλα (BINTEO)

Sportdog Team
Πανωλεθρία! Οι πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ "έφαγαν" πεντάρα από την Άστον Βίλα (BINTEO)

Βαριά ήττα για τους Κόκκινους για τα ημιτελικά του Carabao Cup.

Η νεότερη ηλικιακά Λίβερπουλ της ιστορίας δεν τα κατάφερε. Αν και ξεκίνησε δυνατά στο ματς, προδόθηκε από την απειρία της με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 5-0 από την Άστον Βίλα και να χάσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Carabao Cup.

Με ενδεκάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστής της U23, εξαιτίας της ταυτόχρονης συμμετοχής των «μεγάλων» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του Κατάρ, οι πιτσιρικάδες του Νιλ Κρίτσλεϊ δεν τα κατάφεραν. Ξεκίνησαν μεν εξαιρετικά, δημιουργώντας καλές στιγμές, όμως μέσα σε ένα δίλεπτο λύγισαν. Αρχικά από το γκολ του Χάρικεϊν (15’) και εν συνεχεία από το αυτογκόλ του Μπόγιες (17’).

Oι χωριάτες συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλό τους και με τα δύο γκολ του Μπότζια (37’ και στο 45’) έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Γουέσλεϊ.

Το ματς:

Πως μπορεί να έρθει τούμπα ένα ματς… Μέσα σε μόλις ένα δίλεπτο. Τόσο χρειάστηκε για τους πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και να ξεχάσουν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα και να παραδοθούν στην πιο… έμπειρη Άστον Βίλα! Στο 15’ ο Χάρικεϊν έβαλε- κόντρα στη ροή του αγώνα- μπροστά στο σκορ τους «χωριάτες» και δύο λεπτά αργότερα ήρθε το αυτογκόλ του Μπόγιες να… τελειώσει τη Λίβερπουλ!

Η νεότερη Λίβερπουλ της ιστορίας δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η απειρία των ποδοσφαιριστών της και το βάρος που ξαφνικά επωμίστηκαν, επειδή οι «μεγάλοι» έπρεπε ταυτόχρονα να βρίσκονται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, τους λύγισε… Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 37’ και στο 45’ η Αστον Βίλα να σημειώσει άλλα δύο γκολ χάρη στον Κότζια και να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Carabao Cup.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαζε, ούτε και η μοίρα της Λίβερπουλ. Ακόμα πιο… σταθερή όμως ήταν η στήριξη των οπαδών. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που τα πάντα έμοιαζαν χαμένα.

Οι πιτσιρικάδες προσπάθησαν έστω να μειώσουν στο σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μπήκαν με πάθος και αποφασιστικότητα, όμως υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Όσο περνούσαν τα λεπτά λογικό ήταν να έπεφτε και η απόδοση των «κόκκινων». Από το 70’ και μετά οι καλές στιγμές ήταν λίγες. Με την συμπλήρωση του δευτέρου λεπτό των καθυστερήσεων η Βίλα βρήκε για πέμπτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Γουέσλεϊ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα: Νάιλαντ, Ελμοχαμάντι, Τσέστερ (77’ Χάουζ), Κόνσα, Τέιλορ, Χάρικεϊν, Λουίζ, Λάνσμπερι, Τρεζεγκέ, Κότζια (73’ Γουέσλεϊ), Γιότα.

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Χέβερ (82’ Νόρις), Φα ντεν Μπεργκ, Μπόγιες, Γκάλαχερ, Τσιριβέγια, Κέιν, Κρίστι – Ντέιβις (77’ Κλάρκσον), Έλιοτ, Λόνγκσταφ (65’ Μπίρνι), Χιλ.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags