Facebook Pixel ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: "Μπουνιές" Βαρούχα-Κάκου: "Φάουλ πριν το πέναλτι του ΠΑΟΚ – Ούτε ο Βράνιες δεν φώναξε" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-13 00:03:00

"Μπουνιές" Βαρούχα-Κάκου: "Φάουλ πριν το πέναλτι του ΠΑΟΚ – Ούτε ο Βράνιες δεν φώναξε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μπουνιές" Βαρούχα-Κάκου: "Φάουλ πριν το πέναλτι του ΠΑΟΚ – Ούτε ο Βράνιες δεν φώναξε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαφώνησαν ξανά. Δείτε τις αμφισβητούμενες φάσεις από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Φούντωσε για ακόμα μία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ η συζήτηση για τη διαιτησία, ειδικά με τις επίσημες «φωνές» της ΑΕΚ για αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου έχασε με 1-0.

Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το πέναλτι που κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς και στη συνέχεια μετέτρεψε σε γκολ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς από την Ένωση διαμαρτύρονται πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Σφιντέρσκι στον Βράνιες, πριν το τράβηγμα του Σιμόες στον Βιεϊρίνια.

Η φάση πάντως είναι δύσκολη και διαφώνησαν ακόμα και οι Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος Κάκος. Ο πρώτος μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» ανέφερε πως πριν το πέναλτι, υπάρχει όντως φάουλ του Σφιντέρσκι, άποψη με την οποία διαφώνησε ο παλαίμαχος διαιτητής του OPEN.

Ο Κάκος συγκεκριμένα ανέφερε για την περιβόητη φάση: «Ο αμυντικός τραβάει τον παίκτη της ΑΕΚ και είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ήταν μπροστά ο διαιτητής. Όσον αφορά το σπρώξιμο του Σφιντέρσκι για το οποίο διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, δεν υπάρχει τίποτα, καμία παράβαση. Δεν διαμαρτύρεται ούτε ο Βράνιες. Είναι ξεκάθαρη η εικόνα»!

Όσον αφορά τα πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ, ο Τάσος Κάκος συμφώνησε με τον Βαρούχα πως δεν υπάρχει παράβαση και έκανε λόγο για... βουτιά του Κρίστισιτς, ενώ για το χέρι-πέναλτι που ζήτησε η Ένωση, σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση, αφού πρώτα χτυπάει στο πρόσωπό του Βαρέλα η μπάλα.

Δείτε τις αμφισβητούμενες φάσεις και το σχόλιο των Βαρούσα και Κάκου:


***Χαμός με Μάνταλο στην Τούμπα - Τι έκανε φεύγοντας, έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! (Φωτογραφία-ντοκουμέντο)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags