Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματίας Γιόχανσον: Μόλις χθες γράφαμε ότι έχει αντιστραφεί το κλίμα
| 2020-01-17 09:19:00

Νέα επιβεβαίωση sportdog - Ρεπορτάζ για Γιόχανσον και Παναθηναϊκό - Μένει ή φεύγει;

Sportdog Team
Νέα επιβεβαίωση sportdog - Ρεπορτάζ για Γιόχανσον και Παναθηναϊκό - Μένει ή φεύγει;

Το έχεις διαβάσει εδώ; Είναι είδηση!

Παναθηναϊκός - Ματίας Γιόχανσον: Μόλις χθες γράφαμε ότι έχει αντιστραφεί το κλίμα και δεν αποκλείεται να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Μόλις χθες γράφαμε, στο θέμα με τίτλο Τα ξέρει όλα ο Δώνης - Δύσκολη η θέση του στον Παναθηναϊκό - Αυτός θα υπογράψει επέκταση;, ότι ο Σουηδός δεν αποκλείεται να μείνει στην ομάδα.

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, έχουν περίπου όλοι οι άλλοι!

Θυμηθείτε τι γράφαμε χθες:

"Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει να καταγραφεί και από τον χτεσινό επαναληπτικό είναι η εικόνα του Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται αλλαγή δεδομένων στην απόφαση του συλλόγου να του προτείνει επέκταση συμβολαίου. Δεν έχει αποφασιστεί, δεν μιλάμε για κάτι δεδομένο, ενώ ακόμη και αν γίνει σχετική κουβέντα (που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, είναι ο μόνος από αυτούς που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι που δεν έχει δεχτεί καν κρούση) θα πρέπει να μειώσει αρκετά τις απαιτήσεις του (αξιώνει +350.000 ευρώ…) προκειμένου η όποια προσπάθεια να έχει πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό που πάντως καταγράφουμε εδώ είναι η αλλαγή της εικόνας του Σκανδιναβού μπακ και σιγά σιγά η μεταστροφή στα αρμόδια κλιμάκια του κλίματος για μια έστω προσπάθεια να διατηρηθεί στο ρόστερ των «πράσινων»".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags