Facebook Pixel ΕΠΟ: Πάει Νιόν ο Γραμμένος
| 2020-02-03 19:27:00

Κόντρα ΕΠΟ με Κυβέρνηση! Στη Νιόν ο Γραμμένος

Sportdog Team
Κόντρα ΕΠΟ με Κυβέρνηση! Στη Νιόν ο Γραμμένος

Άνω κάτω ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΕΠΟ: Πάει Νιόν ο Γραμμένος

Την άτυπη αντίδραση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας έφερε το μεσημέρι της Δευτέρας οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης και δη του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη που ταξίδεψε στη Νιόν και είχε επαφές με FIFA/UEFA, περί ματαίωσης των εκλογών της ΕΠΟ το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, o Έλληνας υπουργός Επικρατείας μετέφερε την πρωθυπουργική δέσμευση για ποδοσφαιρικό μνημόνιο, σε συνεργασία με τις υπερεθνικές ομοσπονδίες. Οι παράγοντες της UEFA συμφώνησαν ότι η μόνη λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα τριετές μνημόνιο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσουν τον τρόπο επιβολής του (ΠΔΕ, Ειδική Επιτροπή). Πάντως, οι επικείμενες εκλογές του καλοκαιριού στην ΕΠΟ ματαιώνονται, παρότι ήταν το μοναδικό σημείο στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι BIG-4 πριν λίγες ημέρες στην συνάντησή του.

Το ρεπορτάζ όμως έχει και συνέχεια. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας θεωρεί ότι η Κυβέρνηση με τους χειρισμούς της επεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο και ότι ο μόνος στόχος είναι να ρίξει την νυν εκλεγμένη διοίκηση με κάθε τρόπο.

Γι'αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τις FIFA / UEFA και ο Βαγγέλης Γραμμένος θα ταξιδέψει στη Νιόν για να έχει κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τους αξιωματούχους των δυο Συνομοσπονδιών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags