Facebook Pixel Ολική ανατροπή στην ΑΕΚ, έτσι έχασε τα εκατομμύρια - Έμαθε το... ΣΟΚ ο Τίγρης
| 2020-02-05 11:43:00

Ολική ανατροπή στην ΑΕΚ - Έτσι έχασε τα εκατομμύρια - Έμαθε το... ΣΟΚ ο Τίγρης - Φοβερή αντίδραση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ολική ανατροπή στην ΑΕΚ - Έτσι έχασε τα εκατομμύρια - Έμαθε το... ΣΟΚ ο Τίγρης - Φοβερή αντίδραση!

"Τελειώνει" ονοματάρα. Τι ήταν... μυστικό; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

ΑΕΚ: Σιγά σιγά ολοένα και διαμορφώνεται το σκηνικό που περιγράψαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ στο sportdog αναφορικά με την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της AΕΚ έχει αγωνιστεί μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό (ερχόμενος από τον πάγκο) εδώ και 2,5 εβδομάδες και παρότι αρκετοί υπονόησαν πως έγινε λόγω... στραβώματος από τη μη μεταγραφή του στη Γουλβς, το θέμα του είναι ιατρικό και έχει να κάνει με τραυματισμό σε ένα πολύ "ύπουλο" σημείο για κάθε ποδοσφαιριστή, τους κοιλιακούς - προσαγωγούς.

Χθες λοιπόν επισημαίναμε πως είναι τόσο επίπονο και επίμονο το πρόβλημα που ο ίδιος ο Ολιβέιρα σκέφτεται να πάει στην πατρίδα του προκειμένου να εξεταστεί και από δικούς του γιατρούς. Τόσο για να γίνει μια ακριβής, ακριβέστερη διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζει όσο και για μια δεύτερη γνώμη για τον τρόπο της αποθεραπείας.

Αυτό που φαίνεται από τη διαρροή της AΕΚ πως ο Ολιβέιρα δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ από χθες έχει κυκλοφορήσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ως το τέλος της κανονικής περιόδου προκειμένου να προφυλαχθεί για τα play-off, δείχνει πως οι "κιτρινόμαυροι" επιλέγουν μια συντηρητική προσέγγιση στο θέμα του και όχι κάτι το... ριζοσπαστικό (που έχει να κάνει με επέμβαση, η οποία αφήνει -ανάλογα τη βαρύτητά της- τον ποδοσφαιριστή που την κάνει εκτός δράσης για 1,5 με 2 μήνες).

Και ίσως τελικά, όχι μόνο ο Ολιβέιρα να μην έχει "στραβώσει" και κάνει... νάζια επειδή δεν πήγε στη Γουλβς, αλλά εξαιτίας και αυτού του προβλήματος που αντιμετωπίζει η AΕΚ να στράφηκε από τώρα στη λύση με τον δανεισμό και την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άσχημη εξέλιξη για Έλληνα της ΑΕΚ - Τον "καθάρισε" ο Καρέρα - Με αυτή την ομάδα συμφώνησε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags