Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Κράτησε μόνος του τον ΠΑΟ - Τρέλανε τους ΠΑΟΚτσήδες - Έπεσαν και "μπινελίκια"
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-05 23:57:00

Κράτησε μόνος του τον ΠΑΟ - Τρέλανε τους ΠΑΟΚτσήδες - Έπεσαν και "μπινελίκια" - Τους... έγραψε!

του Νίκου Στεργίου
Κράτησε μόνος του τον ΠΑΟ - Τρέλανε τους ΠΑΟΚτσήδες - Έπεσαν και "μπινελίκια"  - Τους... έγραψε!

Δεν ξεχνούν στην Τούμπα. Χαμός για... Άρη. "Καρυδάτη" εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος σε σχέση με το νικηφόρο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Οι Πράσινοι εμφάνισαν μεγάλη αμυντική αστάθεια, σε αντίθεση με όσα είχαν δείξει στα τελευταία ματς, και οφείλουν σχεδόν εξ΄ ολοκλήρου στον Σωκράτη Διούδη το γεγονός ότι έφυγαν από την Τούμπα με σκορ που δεν τους απαγορεύει να κάνουν όνειρα ανατροπής.

Σε ένα γήπεδο εχθρικό για τον ίδιο εξαιτίας του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος του με τη φανέλα του Άρη, ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κατέβασε «ρολά» και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις σε φάσεις που εκτέθηκε από την άμυνά του, κρατώντας το σκορ στο 2-0. Η απόκρουσε στο ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ στο 49’ ήταν εξαιρετική, όμως το αποκορύφωμα της μεγάλης εμφάνισης του Διούδη ήταν οι απίθανες επεμβάσεις σε τρεις προσπάθειες του Λάμπρου, στο 71’, στο 80’ και στο 86’.

Όλα αυτά σε ένα ματς που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα… έχωσαν ουκ ολίγες φορές στον Διούδη και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που όλη η Τούμπα έβριζε εν χορώ τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Ο ίδιος, πάντως δεν επηρεάστηκε ψυχολογικά και έδωσε απαντήσεις, σε μια από τις κορυφαίες βραδιές του με την πράσινη φανέλα, άσχετα εάν συνοδεύτηκε από ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" Σαββίδη στον ΠΑΟ - Του... κλέβει τον παικταρά μέσα από τα χέρια - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags