Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κόντρα σε όλους ο Μαρτίνς - Τεράστια δικαίωση - Έκραζαν οι οπαδοί - Όπως με ΠΑΟ
| 2020-02-09 19:26:00

Κόντρα σε όλους ο Μαρτίνς - Τεράστια δικαίωση - Έκραζαν οι οπαδοί - Όπως με ΠΑΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
Κόντρα σε όλους ο Μαρτίνς - Τεράστια δικαίωση - Έκραζαν οι οπαδοί - Όπως με ΠΑΟ

Καθάρισε ο... τελειωμένος. Μάγκας Πορτογάλος. Μοιράζει γκολ!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου με λυτρωτή τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 91’ για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 73’.

Ο Αιγύπτιος έδωσε τη λύση με πολύ ωραία κεφαλιά στις καθυστερήσεις και το πανηγύρισε έξαλλα.

Ωστόσο, αυτός που πρέπει να νιώθει ακόμα πιο δικαιωμένος για την εξέλιξη αυτή είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έγινε δέκτης σκληρής κριτικής για την απόφασή του να ζητήσει την επιστροφή του Χασάν τον Ιανουάριο… κόντρα σε όλους!

Ο διεθνής επιθετικός γύρισε στο Λιμάνι παρά το γεγονός ότι είχε ελάχιστες συμμετοχές με τη Μπράγκα λόγω τραυματισμών. Σα να μην έφτανε το ότι ο Χασάν δεν είχε ενθουσιάσει στην πρώτη του παρουσία με τα ερυθρόλευκα πέρυσι,  το γεγονός ότι ήρθε στην ομάδα όντας πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης προκάλεσε έντονη μουρμούρα στις τάξεις των φιλάθλων.

Πάντως, ο Μαρτίνς δήλωσε μετά το ματς πως ο Χασάν είναι απόλυτα έτοιμος και το μόνο που του έλειπε ήταν ο αγωνιστικός ρυθμός. Φαίνεται πως… κάτι ήξερε, αφού επέμενε για την απόκτησή του μέχρι τέλους και το γκολ που πέτυχε ο υψηλόσωμος φορ στο Περιστέρι χαρίζοντας στον Ολυμπιακό μια τεράστια νίκη αποτελεί μια πρώτης τάξεως δικαίωση για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Φυσικά, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον άνθρωπο που δημιούργησε ακόμα ένα γκολ για τον Ολυμπιακό φέτος, τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος βρήκε με συστημένη σέντρα τον Χασάν, σε μια φάση που θυμίζει αρκετά την ασίστ του στον Ελ Αραμπί, στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως τότε, έτσι και σήμερα ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε με τον Βαλμπουενά να… μοιράζει γκολ απλόχερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν είναι πλάκα! Deal 5 εκατ. ευρώ για τον "τελειωμένο" του Ολυμπιακού - Hat off σε Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags