Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λαμία: "Εγκλήματα" Μαρτίνς - Τετράδα... συμφορά - Αυτός τον "ξελάσπωσε" - Δεν είναι ο Φορτούνης…
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-12 20:07:00

"Εγκλήματα" Μαρτίνς - Τετράδα... συμφορά - Αυτός τον "ξελάσπωσε" - Δεν είναι Φορτούνης…

του Παναγιώτη Νικολάου
"Εγκλήματα" Μαρτίνς - Τετράδα... συμφορά - Αυτός τον "ξελάσπωσε" - Δεν είναι Φορτούνης…

Ήταν όλα τα λεφτά. Άφαντος Λοβέρα. Ποιον "τρώει" ο Μορ.

Ο Ολυμπιακός πήρε αγχωτική πρόκριση με 3-2 κόντρα στη Λαμία έχοντας ως ήρωες τους Χασάν και Σισέ, που πέτυχαν τα τρία γκολ της ανατροπής μετά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο Φάληρο.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο μέρος και δεν είναι τυχαίο το ότι βελτιώθηκαν αισθητά και βρήκαν τα γκολ που έψαχναν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Πέρδο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Ο Γάλλος ήταν ξανά όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό και τον «ξελάσπωσε» για ακόμα μια φορά μοιράζοντας τρεις ασίστ! Εξέλιξη… καρμπόν δηλαδή, με το ματς της περασμένη αγωνιστικής για το πρωτάθλημα, όταν «σέρβιρε» το γκολ της νίκης στον Χασάν στις καθυστερήσεις.

Η πρόκριση μπορεί να ήρθε, αλλά η εικόνα του πρώτου ημίχρονου αποτελεί πηγή προβληματισμού για τον Ολυμπιακό, ενώ η λύτρωση στο δεύτερο 45λεπτο δεν «σβήνει» τα αχρείαστα ρίσκα του Πέδρο Μαρτίνς στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος δεν έμαθε από το πάθημα της περασμένης σεζόν κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και κατέβασε μια ομάδα χωρίς ομοιογένεια. Η επιθετική τετράδα με Μασούρα, Λοβέρα, Φορτούνη και Χασάν είναι εμφανές πως δεν έχει χημεία. Ως αποτέλεσμα, οι Ερυθρόλευκοι ψάχνονταν στο πρώτο μέρος και τα περίμεναν όλα από τον Φορτούνη, με τον αρχηγό όμως να θέλει ακόμα δουλειά για να βρει πατήματα μετά τον τραυματισμό του.

Ο «Φόρτου» προσπαθούσε, αλλά δεν του έβγαιναν οι προσπάθειες, ενώ η επιμονή του Μαρτίνς στον Λοβέρα δεν δικαιώθηκε, αφού ο Αργεντινός ήταν άφαντος.

Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, το «μαγικό» πόδι του Βαλμπουενά έκανε τη δουλειά του, η είσοδος του Ελ Αραμπί απελευθέρωσε τον Χασάν γεμίζοντας την αντίπαλη περιοχή και ο… τίμιος Αιγύπτιος βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 60’ (1-1) κερδίζοντας την εξιλέωση για την τεράστια ευκαιρία που είχε σπαταλήσει στο 7’.

Σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν, αξίζει να σημειωθεί η τοποθέτηση του Εμρέ Μορ σε θέση δεξιού χαφ, όταν μπήκε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Βαλμπουενά «τραβήχτηκε» στα αριστερά και ο Φορτούνης κινήθηκε πίσω από τον Ελ Αραμπί, σχηματισμός που δείχνει το σκεπτικό του Μαρτίνς για την αξιοποίηση του Μορ και το πώς θα χωρέσουν όλοι στην ενδεκάδα, εάν ο Τούρκος κερδίσει φανέλα βασικού αντί του Μασούρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα... ρίξει το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Υπογράφει με τον παικταρά - "Τελειωμένη" συμφωνία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags