Facebook Pixel ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Φωνές για... τσεκούρια - Πρώτη φορά έξαλλος Φερέιρα
| 2020-02-15 19:15:00

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Φωνές για... τσεκούρια - Πρώτη φορά έξαλλος Φερέιρα - Ατάκες στον διαιτητή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Φωνές για... τσεκούρια - Πρώτη φορά έξαλλος Φερέιρα - Ατάκες στον διαιτητή!

"Πέσιμο" εν ώρα αγώνα. "Βγάλε κάρτα". Πού κολλάει ο... Ολυμπιακός;

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για τη διαιτησία στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «ασπρόμαυροι» πήραν με άγχος το διπλό με 2-1, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πολύ σοβαρά παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι Γιοβάνοβιτς.

Στη Λάρισα διαμαρτύρονται για τη φάση του 33ου λεπτού, όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μόρα, η μπάλα βρήκε εντός περιοχής στο χέρι του Αουγκούστο, ωστόσο ο Σέρβος διαιτητής παρότι κλήθηκε να τσεκάρει τη φάση στο VAR, έκρινε ότι δεν υπήρχε κάτι παράτυπο.

Σοβαρά παράπονα όμως από τον Γιοβάνοβιτς έχουν και στον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούν πως είχε χάσει από τα πρώτα λεπτά τον πειθαρχικό έλεγχο στην αναμέτρηση και έδωσε το...δικαίωμα στους παίκτες της ΑΕΛ να παίζουν πολύ σκληρά, έως και επικίνδυνα όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στον Δικέφαλο ήταν έξαλλοι και με τους παίκτες της Λάρισας, καθώς θεωρούν ότι έπαιζαν πάρα πολύ σκληρά και μάλιστα για πρώτη φορά ήταν τόσο εκνευρισμένος και ο Αμπέλ Φερέιρα. Σύμφωνα με τη NOVA ο Πορτογάλος προπονητής σε πολλές στιγμές της αναμέτρησης ήταν όρθιος και διαμαρτυρόταν στον διαιτητή, ενώ κάποια στιγμή του έκανε και παράπονα για τις κάρτες που δεν δείχνει.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ συγκεκριμένα σε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε τις φωνές με τον Γιοβάνοβιτς να του ζητάει να ηρεμήσει και να του λέει πως «ελέγχει» τις φάσεις. Η αντίδραση ωστόσο του Φερέιρα ήταν άμεσα και με μία... φαρμακερή ατάκα, εξέφρασε τα παράπονά του. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπόρτερ του συνδρομητικού, ο Πορτογάλος αναφερόμενος στον διαιτητή του είπε «μόνο λόγια είσαι, βγάλε και καμία κάρτα»!

Πάντως, η επιλογή των παικτών της ΑΕΛ να παίζουν δυνατά, σχολιάστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ και στα Social Media, με τους περισσότερους να... φτιάχνουν σενάρια ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-βόμβα για Ξάνθη - ΠΑΟΚ! "Στον αέρα" το πρωτάθλημα - Τη... γλιτώνει ο Σαββίδης;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags