Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Βέλεθ
| 2020-02-20 21:00:00

"Σκάει" μεταγραφή στον ΠΑΟ - "Κλείνει" οριστικά στο Τριφύλλι - Γι’ αυτό... τρελάθηκε ο Δώνης;

Sportdog Team
"Σκάει" μεταγραφή στον ΠΑΟ - "Κλείνει" οριστικά στο Τριφύλλι - Γι’ αυτό... τρελάθηκε ο Δώνης;

Προβάρει τα πράσινα! Πώς συνδέεται με το ξέσπασμα του κόουτς;

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Φραν Βέλεθ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του Ισπανού στόπερ είναι πλέον «κλεισμένη», αφού ο παίκτης φέρεται να ενημέρωση τη διοίκηση του Άρη ότι δεν θα παραμείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Η επικείμενη μεταγραφή του έμπειρου στόπερ φέρεται να έχει ανάψει… φωτιές στο Τριφύλλι, αφού ο Γιώργος Δώνης άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του νωρίτερα ότι δεν έχει εγκρίνει την απόκτησή του!

«Στη θέση του Βέλεθ έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Δεν είναι προτεραιότητα της ομάδας η θέση του στόπερ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια έκανε λόγο για παρεμβάσεις στο έργο του, με αποτέλεσμα ακόμα και η παραμονή του στον πάγκο να θεωρείται πλέον ρευστή!

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Βέλεθ, όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ, αποτελεί υπόθεση που τρέχει αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα.

Ο αμυντικός του Άρη, μάλιστα, φέρεται να συναντήθηκε ήδη με τον παράγοντα του Παναθηναϊκού και πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε προοφορική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα μπει σε ισχύ την 1η Ιουλίου 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags