Facebook Pixel Sportdog.gr | Η συνέντευξη του Κώστα Βουτσά στο Sportdog! Απίστευτη συγκίνηση για την Αγιά Σοφιά
| 2020-02-26 17:20:00

Η συνέντευξη του Κώστα Βουτσά στο Sportdog! Απίστευτη συγκίνηση για την Αγιά Σοφιά

Sportdog Team
Η συνέντευξη του Κώστα Βουτσά στο Sportdog! Απίστευτη συγκίνηση για την Αγιά Σοφιά

Συγκινημένος μιλούσε για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στις 16 Οκτωβρίου του 2013 μία πληροφορία σκάει στα γραφεία του Sportdog. Η πηγή είναι έμπιστη. Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε πρόσφατα στη Νέα Φιλαδέλφεια και συμμετείχε σε γυρίσματα για βίντεο που θα προβληθεί στην παρουσίαση της Αγιάς Σοφιάς στη «Στέγη Γραμμάτων και Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση».

Αμέσως έπεσαν τηλέφωνα για την επιβεβαίωση και τη διασταύρωση της είδησης, η οποία ήταν τεράστια λόγω του ενθουσιασμού που επικρατούσε εξαιτίας της επανεμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, ο οποίος εξ αρχής είχε θέσει πολύ ψηλά τον στόχο. Θα επέστρεφε μόνο και μόνο για να κάνει την ομάδα του Δικέφαλου αετού ξανά μεγάλη και πίσω στο σπίτι της, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο σκύλος βρίσκει το τηλέφωνο του Βουτσά. Είναι η καταλληλότερη πηγή για να διασταυρώσει το σάιτ την πληροφορία. Ο αγαπημένος ηθοποιός απαντά στην κλήση και όταν του γίνεται η ερώτηση για το ζήτημα αποκρίνεται με τρομερή χαρά, όμοια με αυτή που μοίραζε, υποδυόμενος όλους αυτούς τους ρόλους, με τους οποίους τον απόλαυσαν εκατομμύρια Έλληνες στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη, αλλά και το σανίδι: «Μα τόσο γρήγορα το ανακαλύψατε;» είχε πει έκπληκτος.

«Είναι αλήθεια, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα μέρος σε γυρίσματα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μου το ζήτησε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δέχτηκα να βοηθήσω, εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Βουτσά που επιβεβαίωσε την είδηση του σκύλου.

Στη συνέχεια είχε μιλήσει για τον ρόλο που είχε υποδυθεί: «Στο φιλμ υποδύομαι έναν παππού, ο οποίος εξιστορεί στο εγγονάκι του, μέσα στο κατεστραμμένο γήπεδο τι ήταν αυτό το μέρος, προτού το σαρώσουν οι μπουλντόζες. Του λέω για τα κύπελλα, τα πρωταθλήματα, τους διεθνείς αγώνες και όλες τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει ο κόσμος της ΑΕΚ σε εκείνο το μέρος. Αυτό όμως που περνάω, είναι ότι εκεί θα γίνει ξανά το σπίτι μας, το γήπεδό μας», είχε αναφέρει.

Αμέσως η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά και στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και των κορυφαίων αθλητικών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας.

Το Sportdog, συγκινημένο για τον χαμό του Κώστα Βουτσά αντί αντίου σας παραπέμπει να διαβάσετε τη συνέντευξή που είχε κάνει πριν από 7 χρόνια. Διαβάστε την πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags