Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό του τα σκάει ο Μαρινάκης! "Όργια" από τον νέο Καρεμπέ - Θα φέρει πολλά λεφτά στο λιμάνι
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-13 00:15:00

Γι’ αυτό του τα σκάει ο Μαρινάκης! "Όργια" από τον νέο Καρεμπέ - Θα φέρει πολλά λεφτά στο λιμάνι

Sportdog Team
Γι’ αυτό του τα σκάει ο Μαρινάκης! "Όργια" από τον νέο Καρεμπέ - Θα φέρει πολλά λεφτά στο λιμάνι

Τεράστιος χαφ, "υπέγραψε" απόψε. Πώς να μην τους... γδύσει;

Όρθιος απέναντι σε μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες τη Αγγλίας έμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέσπασε το 1-1 από τη Γουλβς στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 28ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι Πειραιώτες πήραν άριστα στο τακτικό κομμάτι και θα μπορούσαν να είχαν κρατήσει ακόμα και τη... χρυσή νίκη, εάν δεν τους «πουλούσε» η μπάλα στο 1-1. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στήσει άριστα την ομάδα του και για ακόμα ένα ματς βρήκε το χρυσό γκολ από τον Γιουσούφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός ήταν ο παίκτης που λύτρωσε τον Ολυμπιακό, ωστόσο... όλα τα λεφτά και στη φάση του γκολ, αλλά και συνολικά στο ματς ήταν ο Γκιλιέρμε.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ήταν κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες και βοήθησε τους «Ερυθρολεύκους» να κρατήσουν άνετα την ισοπαλία μετά το 1-1, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε και η φάση του γκολ. Αποδυκνείοντας πως έχει και επιθετικά ταλέντα, ο Γκιλιέρμε πέρασε δύο αντιπάλους του με φοβερή κίνηση και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Ελ Αραμπί που σκόραρε.

Δικαίως λοιπόν πολύ χαρακτηρίζουν τον έμπειρο χαφ ως την καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών και ως τον MVP του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, ενώ φαίνεται πως είναι σωστή και η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να τον... χρυσώσει ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Γκιλιέρμε είναι ο πιο σημαντικός παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς τα τελευταία δύο χρόνια και πρόθεση της διοίκησης είναι να υπογράψουν νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αυξημένες αποδοχές. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ως επιβράβευση για τις δύο καταπληκτικές του σεζόν, ο Μαρινάκης θα προσφέρει στον Βραζιλιάνο τριετές κλειστό με συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ποντένσε; - "Σκάει" νέα τρελή πώληση στον Ολυμπιακό - "20 μύρια για τον παικταρά"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags