Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: "Οβίδα" από τον αρχηγό - Τεράστια απόσταση - "Απειλή" αποχώρησης - "Καθαρίζει" ο Ιβάν;
| 2020-03-17 17:34:00

"Οβίδα" από τον αρχηγό - Τεράστια απόσταση - "Απειλή" αποχώρησης - "Καθαρίζει" ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Οβίδα" από τον αρχηγό - Τεράστια απόσταση - "Απειλή" αποχώρησης - "Καθαρίζει" ο Ιβάν;

Στα... κάγκελα οι οπαδοί. Τι τους αποκάλυψε; Εκεί θέλει να πάει;

Αθλητική δραστηριότητα δεν γίνεται να υπάρχει αυτές τις μέρες σε συνθήκες πανδημίας, οπότε ακόμη και για την καταπολέμηση της… ανίας, οι ομάδες φροντίζουν να συντηρούν τουλάχιστον την επαφή τους με την οπαδική βάση. Με τρόπους πάντα σύμφυτους με τους περιορισμούς που όλοι ζούμε. Ετσι, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδωσε χτες μέσω Instagram κάτι σαν… συνέντευξη σε οπαδούς του «δικέφαλου», οι οποίοι του απεύθυναν διάφορες ερωτήσεις, σε μια πρωτοβουλία που πήρε το τμήμα επικοινωνίας του «δικέφαλου».

Και φυσικά, δεν γίνονταν να μην βγει… ζουμάκι από αυτήν τη διαδικασία ερωταπαντήσεων. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε σχετικά με το που βρίσκεται η διαπραγμάτευση για το νέο του συμβόλαιο και η απάντηση του ήταν και σαφής και λιτή και εναρμονισμένη με το περιβάλλον και τις προτεραιότητες των ημερών. «Δεν έχουμε συζητήσει για καινούργιο συμβόλαιο. Νομίζω ότι αυτό που περνάμε τώρα δεν είναι και το κατάλληλο timing να γίνουν συζητήσεις για όλα αυτά. Ας βγούμε όλοι υγιείς από αυτό που περνάμε και θα συζητήσουμε», η απάντηση του 34χρονου Πορτογάλου.



Και… ψέματα δεν είπε. Όπως έχουμε τονίσει στον sportdog και στο παρελθόν, το όλο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δεν έχει… επεισόδια. Εχει γίνει μια κουβέντα στο… πόδι με τον Πορτογάλο, όχι όμως με… αρμόδιο εκ μέρους της διοίκησης. Διαπιστώθηκε τεράστια απόσταση, ο Βιεϊρίνια φρόντισε να διαρρεύσει (γιατί από την πλευρά του προέκυψε…) την άριστη σχέση που έχει με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και το ότι θα μπορούσε να πάει στην Αλ Χιλάλ, προσπαθώντας περισσότερο να μετρήσει αντιδράσεις και να επισπεύσει εξελίξεις.

Τις περίμενε κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα, τις είχε… ζητήσει και πιο άμεσα, ωστόσο τα σερί απαιτητικά παιχνίδια και η κρίση που δημιούργησαν στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και πλέον το ξέσπασμα της πανδημίας δεν έχουν επιτρέψει μια ουσιαστική κουβέντα του αρχηγού του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Γιατί με αυτόν θα γίνει η συγκεκριμένη (και λογικά τελική…) συζήτηση....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟΚ - Απίστευτο "χουνέρι" σε Σαββίδη - Φεύγει και παίρνει δύο παίκτες μαζί του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags