Facebook Pixel ΑΕΚ: Κατάθεση ψυχής από Βέρντε: "Η ΑΕΚ δεν με αφήνει να πάω στην Ιταλία - Αυτό μου είπε ο Καρέρα"
| 2020-03-23 18:20:00

Κατάθεση ψυχής από Βέρντε: "Η ΑΕΚ δεν με αφήνει να πάω στην Ιταλία - Αυτό μου είπε ο Καρέρα"

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής από Βέρντε: "Η ΑΕΚ δεν με αφήνει να πάω στην Ιταλία - Αυτό μου είπε ο Καρέρα"

Τι είπε για την πανδημία στην Ελλάδα και την πατρίδα του.

Ο Ντανιέλε Βέρντε μίλησε σε ιταλικό Μέσο και αποκάλυψε πως η ΑΕΚ δεν του επέστρεψε να επισκεφθεί την οικογένειά του στη Νάπολη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Ιταλός μέσος τόνισε πως ο ίδιος αντιλήφθηκε πως θα ήταν καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του το να μην μεταβεί στην Ιταλία ρισκάροντας να μεταδώσει τον ιό στο νεογέννητο παιδί του, ενώ έλαβε υπ' όψιν του και τη σχετική συμβουλή του Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι ακόμη ανοικτά, αλλά ο κόσμος βγαίνει έξω με την προστατευτική μάσκα. Ήθελα να επιστρέψω στη Νάπολη και να δω την κόρη και τη σύζυγό μου, αλλά η ΑΕΚ δεν με αφήνει. Μας έχει πει να μείνουμε όλοι εδώ.

Μίλησα και με τον προπονητή μου, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είναι Ιταλός. Μου είπε ότι όταν επέστρεφα, θα έπρεπε να μπω σε καραντίνα 14 ημερών και θα έχανα χρόνο πριν να επιστρέψω στη δράση.

Μετά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο προληπτικά να μην μετακινηθώ. Έχω ένα μωρό δυο μηνών και σκέφτηκα ότι η πιθανότητα να μεταδώσω τον ιό δεν θα μου επέτρεπε να το πλησιάσω",

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags