Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Αραούχο, Ολιβέιρα και Λιβάγια
| 2020-03-25 20:00:00

Ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ, "τρώει" συμβολαιάρα - Βρήκε ήδη διάδοχο, αγορά με πολλά λεφτά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ, "τρώει" συμβολαιάρα - Βρήκε ήδη διάδοχο, αγορά με πολλά λεφτά!

Τον διώχνει η... καψούρα. Πόσους παικταράδες να χωρέσει;

ΑΕΚ: Μπορεί η ενεργός δράση στο ποδόσφαιρο να έχει μπει στον πάγο λόγω κορωνοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι οι ομάδες δεν εξετάζουν την επόμενη μέρα, της επιστροφής στην κανονικότητα.

Εξάλλου ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά είχε ήδη ξεκινήσει. Έτσι και στην ΑΕΚ, η οποία με την προσθήκη του Σέρχιο Αραούχο τον Γενάρη δημιούργησε μία υπεροπλία στην μπροστινή γραμμή των κιτρινόμαυρων.

Μετρήστε μονάδες, πέραν του Αργεντινού. Ολιβέιρα, Λιβάγια, Βέρντε, ενώ υπάρχουν και αυτές της... υποστήριξης, όπως ο Αλμπάνης με τον Κλωναρίδη που έρχονται συνήθως από τον πάγκο.

Οι τέσσερις πρώτοι όμως είναι παίκτες με κοινά χαρακτηριστικά και η παρουσία τους στο ρόστερ μοιάζει πολυτέλεια. Η, δε, συνύπαρξή των τριών στο αρχικό σχήμα γίνεται υπό προϋποθέσεις και εφόσον κάποιος πάρει έναν ρόλο που δεν του ταιριάζει ή αν κάτσει στον πάγκο ο Ιταλός εξτρέμ.

Τα κουκιά με απλά λόγια είναι μετρημένα, κάτι που σημαίνει, ότι κάποιος εκ των τριών επιθετικών θα πούνε το στερνό αντίο στην ΑΕΚ. Για τον Αραούχο υπάρχει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς ύψους 2,7 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας το καλοκαίρι, δηλαδή είναι λίγο δύσκολο να τον πήρε η Ένωση για να τον αφήσει και να δεχτεί... πέναλτι. Για τον Λιβάγια προέκυψαν κατά καιρούς σενάρια, αλλά εξαιτίας του χαρακτήρα του δεν αποτέλεσε ελκυστική επιλογή. Ποιος μένει;

Ο Ολιβέιρα για τον οποίο η Γουλβς είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον τον Γενάρη. Ωστόσο η Ένωση είχε παραμείνει αμετακίνητη στην θέση της πως ο Πορτογάλος φορ δεν παραχωρείται ούτε για… σεντ κάτω από τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος ήταν τρελαμένος τότε να φύγει για το Νησί και να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του, κάτι που δεν αποκλείεται αν συμβεί το καλοκαίρι, όποτε και αναμένεται το come back των λύκων.

Και κάπως έτσι η ΑΕΚ θα μπορέσει να πληρώσει στην ομάδα των Κανάριων Νήσων τη ρήτρα του Αραούχο, η οποία πλησιάζει σύμφωνα με πληροφορίες στα 2.7 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα σε top ομάδα - Μένει ελεύθερος ο βασικός φορ - Θέλει 500 χιλιάρικα - Ποιον τον "αρπάζει";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags