28/03/20 - 23:02

"Χουνέρι" λόγω κορωνοϊού - Τεράστιο "ψαλίδι" στον Ρονάλντο - "Κούρεψε" τα αστέρια της η Γιουβέντους!

Συμφώνησαν για μεγάλες περικοπές.

Sportdog Team
"Χουνέρι" λόγω κορωνοϊού - Τεράστιο "ψαλίδι" στον Ρονάλντο - "Κούρεψε" τα αστέρια της η Γιουβέντους!
523views 0shares

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα πως έφτασε σε συμφωνία για μείωση αποδοχών με τους παίκτες της, γεγονός που θα της επιτρέψει να εξοικονομήσει περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ, περιορίζοντας τις ζημιές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πρόταση της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές φέρεται να προέβλεπε περικοπή ύψους 12% για το διάστημα που θα διαρκέσει η καραντίνα και η αναστολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ποσοστό που συνεπάγεται πως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα υποστεί συνολική μείωση ύψους 3.8 εκατομμυρίων ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουβέντους:

Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι λόγω της τρέχουσας παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία που εμποδίζει την αθλητική δραστηριότητα, έφτασε σε συμφωνία με τους παίκτες και τον προπονητή της πρώτης ομάδας σχετικά με την αποζημίωσή τους για το υπόλοιπο της τρέχουσας αθλητικής περιόδου.

Η συμφωνία προβλέπει τη μείωση της αποζημίωσης για ποσό ίσο με τις μηνιαίες πληρωμές του Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2020. Τις προσεχείς εβδομάδες, οι προσωπικές συμφωνίες με τους παίκτες και τους προπονητές θα οριστικοποιηθούν, όπως απαιτείται από τους ισχύοντες κανονισμούς.

Οι οικονομικές και χρηματοοικονομικές επιπτώσεις της επιτευχθείσας συμφωνίας είναι θετικές για περίπου 90 εκατ. ευρώ για το οικονομικό έτος 2019/2020.

Σε περίπτωση επαναπρογραμματισμού των αγώνων της τρέχουσας σεζόν, η ομάδα θα διαπραγματευτεί με καλή πίστη με τους παίκτες και τον προπονητή την αύξηση των αποζημιώσεων ανάλογα με την πραγματική επανέναρξη και οριστικοποίηση των επίσημων διοργανώσεων.

Η Γιουβέντους θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες και τον προπονητή για τη δέσμευσή τους σε μια δύσκολη στιγμή για όλους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ