Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αβραάμ Παπαδόπουλος: Φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες
| 2020-03-31 09:54:00

Ανανεώνει ο παππούς στον Ολυμπιακό; Παγκίτης πολυτελείας - Μεγάλη επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Ανανεώνει ο παππούς στον Ολυμπιακό; Παγκίτης πολυτελείας - Μεγάλη επιβεβαίωση sportdog!

Διαβάστε ποιος είναι!

 

Ολυμπιακός - Αβραάμ Παπαδόπουλος: Φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.

Μόλις πριν από δύο ημέρες γράφαμε στο θέμα με τίτλο Τρελή έκπληξη στον Ολυμπιακό! Κάνει deal με τον... παππού - "Ογκόλιθος" πολυτελείας στην άμυνα!, ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ!

Θυμηθείτε τι γράφαμε, μεταξύ άλλων, στο θέμα: "Κι όμως, έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος της σεζόν και ο Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την απόσυρσή του. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στις θέσεις των στόπερ. Άλλωστε, σε οποιοδήποτε σημείο της σεζόν χρειάστηκε, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τα πήγε μια χαρά, παρουσιάζοντας εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο ακόμα και σε ευρωπαϊκά ματς. (...) Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2020, αλλά μην εκπλαγείτε εάν ο σκληροτράχηλος παίκτης υπογράψει νέα μονοετή επέκταση. Φυσικά, θα μετρήσει και η γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πάντως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του Αβραάμ και τον εκτιμά όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως προσωπικότητα που βοηθά τα μέγιστα στη διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags