Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: "Παρέμβαση" Μαρινάκη για το πρωτάθλημα – Μήνυμα σε ΠΑΟΚ – "Επεισόδιο" για Μπέο!
| 2020-04-02 17:25:00

"Παρέμβαση" Μαρινάκη για το πρωτάθλημα – Μήνυμα σε ΠΑΟΚ – "Επεισόδιο" για Μπέο!

Sportdog Team
"Παρέμβαση" Μαρινάκη για το πρωτάθλημα – Μήνυμα σε ΠΑΟΚ – "Επεισόδιο" για Μπέο!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατάθεσε τη δική του άποψη για το πώς μπορεί να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Ολυμπιακός μέσω του Τάκη Αγραφιώτη είχε ζητήσει να εξετάσουν ξανά την κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα σε δύο-τρεις εβδομάδες, διαφωνόντας ουσιαστικά με ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό που ζήτησαν οριστική διακοπή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του τόνισε πως πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 24 Απριλίου και κατόπιν να πάρουν μία ομόφωνη απόφαση για το καλό όλων, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται οι Πειραιώτες να δεχθούν οι Πειραιώτες να μπει… παύλα στον φετινό πρωταθλητή, πρόταση που «διαρρέεται» το τελευταίο διάστημα από κύκλους του ΠΑΟΚ.

«Η 24η Απριλίου δεν είναι ρεαλιστική. Πρέπει να δούμε την κατάσταση μέχρι τέλος Απριλίου. Αν μιλήσουμε για διακοπή, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο απ' όλους ποιος θα είναι πρώτος. Ούτε παύλες ούτε άνω τελειες. Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση» τόνισε και πρόσθεσε: «Συμφωνώ με το Working Group, αλλά πρέπει να δοθεί ξεκάθαρη λύση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Οτιδήποτε αποφασίσουμε, θα βάλουμε μπορούσα το συμφέρον όλων και όχι το συμφέρον του Ολυμπιακου», ανέφερε ο Μαρινάκης μεταξύ άλλων.

Ένταση για… τον Μπέο!

Πάντως, δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά οι εντάσεις στη σύσκεψη. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για τον αντιπρόεδρο του Βόλου Π.Λούτσο, τονίζοντας πως μεταφέρει όσα του λέει ο Αχιλλέας Μπέος, για τον οποίο υποστήριξαν ότι δεν έχει θέση στη Σούπερ Λιγκ.

"Δεν ανέχομαι να λέει ο κ.Αγραφιωτης ότι μου υπαγορεύει ο κ.Μπεος", δήλωσε ο κύριος Λούτσος και συμπλήρωσε "Ο κ.Μαρινακης με ποια ιδιότητα μιλησε;"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags