Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εκεί θέλει να πάρει μεταγραφή ο Καμαρά"
| 2020-04-16 20:22:00

Δήλωση για βασικό παίκτη που βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό: "Εκεί θέλει να πάει..."

Sportdog Team
Δήλωση για βασικό παίκτη που βάζει... φωτιά στον Ολυμπιακό: "Εκεί θέλει να πάει..."

Ολυμπιακός: Τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μίλαν για τον Μαντί Καμαρά κλήθηκε να σχολιάσει ο Πιέρ Ισά.

Ο μάνατζερ του Αφρικανού άσου μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα και ανέφερε ότι η Ιταλία θα ήταν μια πολύ καλή προοπτική για τον διεθνή μέσο.

Τόνισε, ωστόσο, ότι ο Καμαρά δεν έχει προτίμηση σε ποιο πρωτάθλημα θα πάει, αρκεί να παίξει σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, αλλά εμείς κοιτάζομαι πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή κάποια συγκεκριμένη χώρα που θα ήθελε να πάει ο Μαντί Καμαρά. Το βασικό ζητούμενο του Μαντί είναι να πάει σε μια ομάδα, που θα βελτιωθεί και θα κερδίσει τίτλους.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στην Ιταλία, είτε σε μία από τις Αγγλία ή Γερμανία. Πολλοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες της Ελλάδας έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Ιδίως Αφρικανοί», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς για το αν ισχύουν όσα γράφονται ότι όποια ομάδα θέλει τον Καμαρά θα πρέπει να δώσει περί τα 25 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Η κρίση θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάποια τιμή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags