Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελαίνεται για άσο των Ερυθρόλευκων ο Σιμεόνε!
| 2020-04-29 16:50:00

Είναι αλήθεια! Τρελαίνεται για άσο του Ολυμπιακού ο Σιμεόνε - Δίνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Είναι αλήθεια! Τρελαίνεται για άσο του Ολυμπιακού ο Σιμεόνε - Δίνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ!

Ολυμπιακός: Ενδεικτικό των ημερών (και όχι μόνο των ημερών, αλλά ειδικά σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες ανάλογες τακτικές εντείνονται) το θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Μαντί Καμαρά. Χτεσινό λοιπόν ποστάρισμα σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης ισπανικού ΜΜΕ γίνονταν ξεκάθαρα λόγος πως οι «ροχιμπλάνκος» θα ενδιαφερθούν για τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού σε περίπτωση που πωληθεί ο Τόμας Παρτέι, σύμφωνα όμως – όπως ξεκάθαρα αναφέρονταν – με αναφορές ελληνικών media.

Και έτσι είναι. Πρώτα εδώ δημιουργήθηκε το θέμα, «μετακόμισε» στην Ισπανία και εκεί αναδημοσιεύτηκε, προτού επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα ως «δημοσιεύματα από την Ισπανία». Γνωστή ανακύκλωση, κάθε άλλο παρά… μη παρεξηγήσιμη (συμβαίνουν αυτά), καλό όμως είναι και να προσδιορίζεται όταν προκύπτει. Ειδικά μάλιστα όταν το αντικείμενο της είδησης έχει… βάση!

Εν προκειμένω λοιπόν ο Καμαρά είναι όντως, εδώ και πολύ καιρό μάλιστα, στις λίστες των υπό παρακολούθηση (προς στιγμήν) ποδοσφαιριστών για τους Μαδριλένους και τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Την ώρα μάλιστα που εντείνονται τα σενάρια που θέλουν τον Πάρτεϊ να πωλείται το ερχόμενο καλοκαίρι (με την Αρσεναλ να έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον), λογικό είναι οι «ροχιμπλάνκος» να εξετάζουν – ή έστω να φέρονται πως εξετάζουν – εναλλακτικές επιλογές.

Σε αυτές, δεδομένα βρίσκεται και ο μέσος του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, είναι όμως μέρος της και συνεπώς τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ειδικά από την στιγμή που ο Ντιέγκο Σιμεόνε αρέσκεται σε «ψαγμένες» μεταγραφές και προσθήκες, που συνήθως δεν επιβαρύνουν ιδιαίτερα το μπάτζετ της ομάδας του.

Και εδώ ίσως βρίσκεται η μεγαλύτερη ένσταση για το κατά πόσον μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή (αν και εφόσον φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο), αφού η Ατλέτκο γνωρίζει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού – προ πανδημίας ξεπερνούσαν τα 20 εκατ. ευρώ – και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να τις ικανοποιήσει. Ισα ίσα που όπως πληροφορούμαστε, η αξιολόγηση των ανθρώπων της για τον Καμαρά δεν ξεπερνάει τα 12-13 εκατ. ευρώ. Το πολύ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό κόλπο Μαρινάκη! Παίρνει μικρό αδερφό με στόχο τον μεγάλο παικταρά - Τον θέλει κι ο Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags