Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Έφτασε η ώρα για να αποχωρήσει με μεταγραφή από την Ένωση;
| 2020-04-30 10:35:00

Πώληση-βόμβα στην ΑΕΚ! Έλληνας άσος φέρνει 5.000.000 - Απίθανο όνομα - Βρήκε ήδη διάδοχο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πώληση-βόμβα στην ΑΕΚ! Έλληνας άσος φέρνει 5.000.000 - Απίθανο όνομα - Βρήκε ήδη διάδοχο!

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Αρκετό χώρο καταλαμβάνει σε σημερινά δημοσιεύματα η πιθανότητα πώλησης του Μπάρκα και τι θα κάνει η Ένωση σε περίπτωση που υλοποιηθεί. Ο sportdog έχει τοποθετηθεί σχετικά εδώ και μήνες, πριν καν το ξέσπασμα της πανδημίας, αναπροσαρμόζοντας το (απολύτως επιβεβαιωμένο καθημερινά, ακόμη και τώρα) ρεπορτάζ του έκτοτε.

Εχουμε και λέμε λοιπόν. Ο διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 στόχο του συλλόγου για πώληση. Ούτε οι Ολιβέιρα και Λιβάγια, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, βρίσκονται ψηλότερα από τον Μπάρκα, ο οποίος σε όλο αυτό το διάστημα έχει προκαλέσει σαφώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, έχοντας παράλληλα φέρει και σημαντικές προτάσεις στα γραφεία του συλλόγου.

Προτάσεις που είτε πρόκειται για την Ουντινέζε παλιότερα, είτε για την Μονπελιέ το περασμένο καλοκαίρι, ήταν της τάξης (πάνω κάτω) των 5 εκατ. ευρώ. Ποσό που προ πανδημίας κρίνονταν απαγορευτικό για να συναινέσει η ΑΕΚ, πλέον όμως μοιάζει… ευκταίο και λογικά αποτελεί και τη βάση (ή και το ταβάνι, αναλόγως με τον ποιον θα μιλήσει κανείς στην Ενωση…) για την παραχώρηση του Μπάρκα.

Αυτή κρίνεται πιθανή το ερχόμενο καλοκαίρι, παρότι δεδομένα η πανδημία έχει κάνει ζημιά περιορίζοντας τις πιθανότητες της. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το ενδεχόμενο είναι ορατό. Αν εν τέλει επιβεβαιωθεί, η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί για βασικό τερματοφύλακα. Ο ρόλος αυτός θα περάσει στον Τσιντώντα, ο οποίος και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και του Ιβιτς και του προπονητικού επιτελείου, με την Ενωση να κινείται για τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αθανασιάδη στις εναλλακτικές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Τσιμίκας! Τρελαίνει κόσμο 17χρονος αριστερός μπακ - "Σκοτώνονται" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags