Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικό "γλέντι" Τίγρη! Toν πούλησε, γύρισε δανεικός και τώρα υπογράφει ελεύθερος - Δεν υπάρχει!
| 2020-04-30 15:30:00

Επικό "γλέντι" Τίγρη! Toν πούλησε, γύρισε δανεικός και τώρα υπογράφει ελεύθερος - Δεν υπάρχει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Επικό "γλέντι" Τίγρη! Toν πούλησε, γύρισε δανεικός και τώρα υπογράφει ελεύθερος - Δεν υπάρχει!

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Δεν τη λες και νέα διάσταση αυτήν που χτες επισήμαναν στο θέμα του μέλλοντος του Ογκνιεν Βράνιες τα βελγικά media. Πως δηλαδή, ο τεχνικός της Αντερλεχτ (και υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού και παίκτης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν) Βενσάν Κομπανί εισηγήθηκε την αποδέσμευση του Βόσνιου στόπερ.

Απολύτως αναμενόμενο και φυσιολογικό, είχε προδιαγραφεί από τις εκτιμήσεις τόσο τις εγχώριες όσο και στο Βέλγιο, αφού θέμα επιστροφής του Βράνιες στην… κανονικότητα των «μωβέ» είχε αποκλειστεί. Και για έναν πρόσθετο λόγο, αυτόν των τεράστιων οικονομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο ιστορικός βελγικός σύλλογος.

Ως εδώ καλά λοιπόν. Την αποδέσμευση φυσικά τη θέλει και ο ίδιος ο Βράνιες. Το θέμα είναι με ποιους όρους. Η Αντερλεχτ θα επιδιώξει να γλυτώσει ένα μεγάλο μέρος των 1,8 εκατ. ευρώ που προβλέπεται να λαμβάνει για την επόμενη διετία του συμβολαίου του ο Βράνιες, ο οποίος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να καρπωθεί ως αποζημίωση όσο το δυνατόν περισσότερα.

Διαδικασία που, λογικά, θα τραβήξει χρονιά, παρά την αμοιβαία θέληση για λύση συνεργασίας. Είναι αρκετά τα χρήματα άλλωστε. Διαδικασία στην οποία η ΑΕΚ δεν συμμετέχει. Το είχαμε ξεκαθαρίσει στον sportdog από την πρώτη στιγμή, πως στην Ενωση, γνωρίζοντας επακριβώς το πλαίσιο, θα περίμεναν, θα άφηναν την έκβαση στον ίδιο τον Όγκνιεν Βράνιες και αν οι δικές του συζητήσεις θα ήταν αποτελεσματικές τότε και μόνο τότε θα συζητούσαν με τον Βόσνιο για την υπογραφή νέου συμβολαίου, που πλέον είναι ζητούμενο τόσο του συλλόγου όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί. Πριν δύο καλοκαίρια η Αντερλεχτ πλήρωσε 3,3 εκατ. ευρώ για τον Βράνιες. Τον… χάρηκε πρακτικά για μισή σεζόν. Τη φετινή, τον παραχώρησε δανεικό, πληρώνοντας μάλιστα το 50% του συμβολαίου του στην ομάδα από την οποία την αγόρασε, θα τον αποζημιώσει και θα τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να επιστρέψει στην ίδια ομάδα. Αυτό θα πει διορατικό και επιτυχημένο deal…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Τσιμίκας! Τρελαίνει κόσμο 17χρονος αριστερός μπακ - "Σκοτώνονται" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags