Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό "μπαμ" από Μαρτίνς - "Ξηλώνεται" ο Μαρινάκης για μπακ και φορ
| 2020-05-06 18:05:00

Διπλό "μπαμ" από Μαρτίνς - "Ξηλώνεται" ο Μαρινάκης για μπακ και φορ - "Χουνέρι" στους Ρώσους!

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό "μπαμ" από Μαρτίνς - "Ξηλώνεται" ο Μαρινάκης για μπακ και φορ - "Χουνέρι" στους Ρώσους!

Ολυμπιακός: Σε κάθε ομάδα ο σχεδιασμός καταρτίζεται ανάλογα με τα θέλω του προπονητή! Στον Ολυμπιακό η υπόθεση παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς έχει ουσιαστικά "κλειδώσει" και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την οριστικοποίησή της. Ήδη το sportdog σας έχει φωτίσει γύρω από το σχετικό θέμα, ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Χασάν έδειξαν παραμονή του Πορτογάλου στον ερυθρόλευκο πάγκο.

«Ο Χασάν αποτελεί επιλογή Μαρτίνς. Και είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγούσαν την παραμονή του σε περίπτωση που ο Πορτογάλος προπονητής παρέμενε στον πάγκο και ανανέωνε το συμβόλαιο του. Εφόσον λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά για τη διάθεση του να κρατήσουν τον Χασάν, τότε, προφανώς δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να αναδειχτεί ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού πηγαίνει πολύ καλά», είχε σημειωθεί σε σχετικό ρεπορτάζ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αιγύπτιου φορ, η οψιόν αγοράς που είχε ορίσει για τον παίκτη η Μπράγκα ήταν στα 4 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα θα έδιναν οι Πειραιωτές. Τα δεδομένα άλλαξαν με τον εκ νέου δανεισμό του ποδοσφαιριστή τον Γενάρη, ο οποίος μέχρι να διακοπούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω κορωνοϊού είχε παίξει 5 αγώνες στη Super League και είχε σημειώσει δύο γκολ.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την παραμονή του Χασάν. Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν, ότι η τιμή του έχει πέσει στα 2,5 εκατ. ευρώ. Στη χώρα μας από την άλλη πλευρά θεωρείται σίγουρο ότι οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν καλύτερη συμφωνία, εξαιτίας των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στην οικονομία του ποδοσφαίρου ελέω κορωνοϊού. Η υπόθεση πάντως δεν είναι επείγουσα για τη Μπράγκα, όπως ανέφεραν πηγές από την ιβηρική χερσόνησο στο sportdog.

Περισσότερο ζουμί παρουσιάζει η περίπτωση του Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας 8 αγώνες στη Super League, 4 στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 στο Europa League. Ο 27χρονος δεξιός μπακ μαζί με τον Χασάν παρουσιάζεται ανάμεσα στις επιθυμίες του Μαρτίνς. Μάλιστα, στα τέλη του προηγούμενου μήνα αναπτύχθηκε φημολογία ότι στον Ολυμπιακό σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του Γκασπάρ με την πορτογαλική ομάδα διαρκεί μέχρι το 2023. Η Σπόρτινγκ όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog από την Πορτογαλία δεν θα φέρει αντίσταση στην παραχώρησή του. Για να κινηθεί όμως ο Ολυμπιακός για τον Γκασπάρ πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ομάρ, του οποίου το όνομα φιγουράρει σε μεταγραφικά σενάρια από Αγγλία.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και αφορά τη διαρροή των όρων που αναμένεται να βάλει ο Ολυμπιακός στο νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς. Στην Πορτογαλία έμειναν έκπληκτοι με την είδηση ότι αναμένεται να μπει ρήτρα ύψους 3-4 εκατ. ευρώ, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του Ολυμπιακού να δέσει στο λιμάνι τον συμπατριώτη τους, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στη Φενέρ - Απλήρωτοι παίκτες, φεύγει ο Ομπράντοβιτς - Βόμβα με Σλούκα, εκεί πάει τζάμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags