Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χάος στον Παναθηναϊκό - Δεν μιλούσα σε κανέναν - Δεν έπαιζα λόγω χρημάτων"!
| 2020-05-21 16:42:00

Ατάκες-φωτιά: "Χάος στον Παναθηναϊκό - Δεν μιλούσα σε κανέναν - Δεν έπαιζα λόγω χρημάτων"!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά: "Χάος στον Παναθηναϊκό - Δεν μιλούσα σε κανέναν - Δεν έπαιζα λόγω χρημάτων"!

Παναθηναϊκός: Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Μίκαελ Εσιέν δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Παναθηναϊκό, ενθυμούμενος τη βραχύβια πορεία του στην ομάδα.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής υποστήριξε μεταξύ άλλων πως στον σύλλογο επικρατούσε χάος και πως ο ίδιος δεν έπαιζε εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, ενώ τόνισε ότι δεν μιλούσε σε κανέναν από την ομάδα.

Ο Εσιέν δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στην αρχή όταν ήμουν στο Μιλάνο μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι εκεί, να δουλεύω για τη Μίλαν. Και μετά μετακόμισα στον Παναθηναϊκό, όπου είχαν πολύ εξαιρετικούς υποστηρικτές. Θυμάμαι ακόμη ότι έφτασα στο αεροδρόμιο στις 2 το πρωί και υπήρχαν οπαδοί.

Αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά είχα ένα προαίσθημα. Έπαιξα μόλις 2-3 παιχνίδια και δεν ξέρω το λόγο. Εκείνη την περίοδο, παίκτες από την Ισπανία και εγώ, μείναμε εκτός εντελώς ξαφνικά.

Ήμουν μπερδεμένος και δεν μιλούσα σε κανέναν στα αποδυτήρια. Απλά πήγαινα εκεί, έκανα το ντους και έφευγα».

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο Στραματσόνι του είπε την αλήθεια και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έπαιζε λόγω χρημάτων: «Το χάος στην ομάδα ήταν μεγάλο. Μου εξήγησε ο Στραματσόνι ότι το πρόβλημα δεν ήταν με τον προπονητή, αλλά με τη διοίκηση. Ο προπονητής ήταν πολύ θυμωμένος, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μου είπε ότι ο σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζα. Δεν ήταν απόφαση του Στραματσόνι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags