Facebook Pixel Τρελό παιχτρόνι γυρίζει Ελλάδα - Πρώην του ΠΑΟΚ - "Επίθεση" Ολυμπιακού - Μεταγραφή μυστήριο...
| 2020-05-24 20:55:00

Τρελό παιχτρόνι γυρίζει Ελλάδα - Πρώην του ΠΑΟΚ - "Επίθεση" Ολυμπιακού - Μεταγραφή μυστήριο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό παιχτρόνι γυρίζει Ελλάδα - Πρώην του ΠΑΟΚ - "Επίθεση" Ολυμπιακού - Μεταγραφή μυστήριο...

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του Γιώργου Βρακά. Όπως ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες αναφορές, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς δύσκολα θα μείνει στη Νάπολι, στην οποία μετακόμισε από τον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2018, υπογράφοντας συμβόλαιο για 5 (2+3) χρόνια. Ο παίκτης είχε δοκιμαστεί από τους «παρτενοπέι» και τους έπεισε για την αξία του. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής έκαναν λόγο ότι στη συμφωνία υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής είχε κάνει το ντεμπούτο του με τους «ασπρόμαυρους» στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό τον Νοέμβριο του 2017. Ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα των Ασπρόμαυρων ο Γιώργος Βρακάς έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του συλλόγου (σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 1 ημέρας).

Με αυτό το επίτευγμα κατέρριψε την προηγούμενη επίδοση που κατείχε ο Απόστολος Τσουρέλας, οποίος είχε μπει αλλαγή σε ένα παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στις 14 Φεβρουαρίου 1980 σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 9 ημερών.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με τη φανέλα της Νάπολι σε Πριμαβέρα, Uefa Youth League και Κύπελλο Νέων, κατέγραψε 37 εμφανίσεις, 3 γκολ και 4 ασίστ, τα δύο τελευταία χρόνια.

Το «άστρο» μάλιστα έλαμψε στην αναμέτρηση νέων μεταξύ της Νάπολι και της Τορίνο. Ο παίκτης είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ.

Ένα ακόμα στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης είναι γιος του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστα Βρακά, ο οποίος πριν μερικές ημέρες παραιτήθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με αιχμές για τους παράγοντες της Ομοσπονδίας, ενώ έχει δεχτεί πολλά "καρφιά" από το "ερυθρόλευκο" μιντιακό στρατόπεδο. Οι γνώστες του ρεπορτάζ δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την υπόθεση.

Υποστηρίζουν ότι στην εξίσωση της μετακίνησής του αποκλείονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Το περιβάλλον του παίκτη πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, υποστηρίζει ότι είναι παίκτης της Νάπολι και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση περί επιστροφής του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει αυτό για Ζοτς, Σλούκα - Τρελό ντόμινο - Είδηση που... κλείνει το μάτι στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags