Facebook Pixel ΑΕΚ: Η παπάτζα της χρονιάς! Σενάριο επιστημονικής φαντασίας στην Ένωση - Μήπως τον θέλουν και... δώρο;
| 2020-05-25 10:45:00

Η παπάτζα της χρονιάς! Σενάριο επιστημονικής φαντασίας στην ΑΕΚ - Μήπως τον θέλουν και... δώρο;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η παπάτζα της χρονιάς! Σενάριο επιστημονικής φαντασίας στην ΑΕΚ - Μήπως τον θέλουν και... δώρο;

ΑΕΚ: Στον sportdog έχουμε εξηγήσει και περιγράψει αναρίθμητες φορές το πόση βαρύτητα πρέπει να δίνει κανείς στα όσα μεταγραφικά έρχονται από την Τουρκία. Στο πόση αλήθεια εμπεριέρχουν τα σενάρια τα οποία εξυφαίνουν οι γείτονες, οι οποίοι παρότι έχουν απτά δεδομένα στα χέρια τους, εν τούτοις τα αγνοούν, δικαιολογώντας το κλασικό δημοσιογραφικό ρητό – που σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά σε μεταγραφικές υποθέσεις – υπαγορεύει πως μια λεπτομέρεια δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι) ικανή να χαλάσει μια ωραία ιστορία.

Οι γείτονες λοιπόν γνωρίζουν από τα πλέον επίσημα χείλη πως η ήδη μαζεμένη εδώ και δύο χρόνια Μπεσίκτας, μαζεύεται ακόμη περισσότερο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος ο τεχνικός της, Σεργκέν Γιαλτσίν, προανήγγειλε περαιτέρω μείωση μπάτζετ, η οποία έγκειται στη λύση συμβολαίων μιας εξάδας παικτών με τις μεγαλύτερες αποδοχές, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το μπάτζετ για όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ!

Και μεταγραφικά; Φιλοδοξία είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ως 28 ετών, με συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ (για τα διαχρονικά δεδομένα της Μπεσίκτας πολύ χαμηλό) και το κυριότερο πως δεν θα χρειαστεί να δοθεί ποσό αγοράς για την απόκτησή του. Πώς λοιπόν προέκυψε το όνομα του Μάνταλου, είναι απορίας άξιο.

Ναι, δεδομένη εδώ και καιρό η πρόθεση της ΑΕΚ να συζητήσει οτιδήποτε «καλό» για τον αρχηγό της, η διαφορά όμως είναι όμως ότι από την Μπεσίκτας δεν μπορεί να έρθει τίποτα καλό. Και επίσης, κάτι που αγνόησαν οι Τούρκοι είναι πως στην Ένωση διαμηνύουν σε κάθε ευκαιρία πως το μικρότερο ποσό που «ακούνε» για τον αρχηγό της είναι τα 6 εκατ. ευρώ.

Ποσό που προφανώς δεν ανταποκρίνεται σε καμία πραγματικότητα, αφού δεν πρόκειται ποτέ να έρθει, αλλά βοηθάει για να χτιστεί η ιστορία που λέγαμε, αυτήν την φορά στα μέρη μας, ειδικά εφόσον και στην ΑΕΚ πλέον γνωρίζουν άπαντες πως και ο ίδιος ο διεθνής μέσος δεν έχει καμία πρόθεση ούτε καν να κυνηγήσει πλέον μεταγραφή στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή Καρντόσο στην ΑΕΚ - "Σαΐτα" και μπουκαδόρος - "Εύκολα στην Ελλάδα" - Όπως Αραούχο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags